Vallès: - Et spesielt øyeblikk

Enric Vallès scorte ikke bare guttanes 3-1-mål mot Start, men også sitt første i Eliteserien.

I det 68. minutt mottok Enric Vallès ballen like utenfor Starts 16-meter, la den til rette og banket den ned i det høyre hjørnet. Spanjolen la ikke skjul på at det var et spesielt øyeblikk.

- Det er alltid en god følelse når man scorer et mål, men spesielt mitt første i Eliteserien nå kjentes ekstra deilig. Jeg hadde et par sjanser jeg kunne scoret på i fjor, uten å lykkes, så det var fint å kunne starte tidlig i år, fortalte han.

Midtbanespilleren kunne også røpe at agenten hans hadde sagt senest før Start-kampen at han burde skyte oftere.

- Det er noe jeg egentlig har fått høre helt siden jeg var ung fra faren min, vennene mine og lagkameratene mine. Ingvar (Jónsson) har også sagt det før nesten hver kamp, så jeg bør nok prøve litt oftere nå, ler Vallès.

Roser sterk gruppe 

Da hjemmelaget gikk i ledelsen etter en snaut halvspilt omgang var det lett for de fleste å henge med hodet, men den tidligere Barcelona-, NAC Breda-og Birmingham-spilleren roste gruppas evne til å snu kampen.

- Denne gruppa er veldig sterk, og vi har flere spillere som har vært her de siste to-tre årene nå. Dermed har vi et fellesskap med god erfaring til å komme oss ut av en sånn vanskelig situasjon, sa han.

Med tre hjemmekamper på rad, mot henholdsvis Stabæk, Ranheim og Kristiansund, forestående er det en viktig periode SF går inn i. Vallès er klar på hva som må til den neste uka.

- Det er tre kamper hjemme mot tre lag som vi mest sansynligvis kommer til å kjempe om de samme plassene på tabellen. Dermed blir det viktig for oss å få så mange som mulig poeng for å gi suppporterne gode opplevelser, avsluttet 28-åringen.

Annonse fra Eliteserien: