SF2 klare for returkampen: - Helt ok utgangspunkt for oss

Mandag 22.november venter et spennende oppgjør, i det som er den siste kampen i kvalifiseringen til Norsk Tipping-ligaen 2022.

Sandefjord Fotball 2 vant sin avdeling i 4.divisjon med god margin. Hele 8 poeng foran 2.plassen (FK Eik Tønsberg 871 2), er det SF som skal kjempe om opprykk til Norsk Tipping-ligaen 2022. 

På motsatt banehalvdel står Sprint-Jeløy. Og det hele skal avgjøres over to kamper. Første oppgjør i kvalifiseringen endte 1-0 til Sprint/Jeløy, der vi stiller med et mannskap som tilsier 18,1 år i snitt. 

– Vi taper 0-1, men det er et helt ok utgangspunkt før returkampen neste mandag, sier Tom Helge Jacobsen.

Nå er det klart for kamp nummer to, som spilles Mandag 22.november kl 19:30 på Gamle Stadion. Vi håper flere tar turen for å se våre gutter kjempe om et av klubbens store mål denne sesongen, nemlig opprykk til Norsk Tipping-Ligaen.

Vi skal gjøre vårt for å rigge til en fin ramme rundt kampen. Det blir musikk, stemning og en fotballkamp der spenningen sier seg selv. Dette blir en finale!

Anbefales å benytte parkering ved SVGS eller i Bugården, da store deler av parkeringen på Gamle Stadion blir avholdt til kamparrangementet. 

Gratis inngang!

Kampfakta:

Sandefjord Fotball 2 vs. Sprint-Jeløy
Kl 19:30 - Gamle Stadion (ved SVGS)

Annonse fra Eliteserien: