Moen Foss forlenger: - Skal ta mer ansvar

Sander Moen Foss (22) forlenger kontrakten, og har signert en ny avtale ut sesongen 2023.

Sander Moen Foss skrev sin første proffkontrakt under Magnus Powell sin tid i Sandefjord Fotball. Rett før avreise til første seriekamp i 2018 borte mot Molde, var signaturen på plass. Da ble det undertegnet en 3-årig avtale med 22 åringen, som for øvrig har bursdag på selveste nyttårsdagen. November 2020 ble en ny avtale underskrevet, noe som gjorde Moen Foss til SF-spiller ut sesongen 2021. 

Han er strålende fornøyd med tilværelsen i Sandefjord, og har nå blitt tilbudt en kontrakt på ytterligere 2 år (ut sesongen 2023). Dette har forsvarskrigeren takket ja til, og er nå klar for å bli en etablert eliteseriespiller i klubben som ga han proffkontrakt for første gang. Moen Foss har 27 kamper for A-laget, og notert seg for 2 mål. 

Lengre periode i SF-systemet

- Jeg er veldig glad for å kunne bli med SF videre på reisen. Jeg er veldig fornøyd her, og trives godt med de som er i og rundt klubben. Jeg har jo vært her en stund nå, og gleder meg bare til fortsettelsen. 

Sander Moen Foss fikk flere muligheter i fjor, og viste at han har det som skal til for å bli en viktig spiller for Sandefjord. En forsvarsspiller som er sterk i hodet, kan bruke begge bein og er hurtig. Nå satser han på å imponere vårt nye trenerteam, og ønsker å bli en viktig spiller i årets sesong.

- Prosjektet som Hans Erik og Andreas har startet på tror jeg passer oss veldig godt. Det kommer inn nye tanker og ideer å gjøre ting på, og jeg har stor tro på at dette skal løfte oss som lag og klubb. Mitt mål for denne sesongen er helt klart å være en viktig spiller i troppen, og etablere meg som eliteseriespiller. Jeg føler jeg har mye å gå på som spiller, og skal ta større ansvar og nye skritt gjennom årets sesong. 

- Jeg har jo hatt en drøm siden jeg var liten om å spille i utlandet, som mange andre naturligvis har som liten. Nå er fokuset her i Sandefjord, og levere så godt som mulig her. Så får vi se om jeg lykkes en gang i fremtiden.

 

Annonse fra Eliteserien: