Fevang: - Skal reise oss etter ondagens smell

Etter onsdagens smell i cupen er trener Geir Ludvig Fevang klar på at guttane skal reise seg allerede i søndagens kamp mot Lillestrøm.

Fredag formiddag ledet trener Geir Ludvig Fevang laget gjennom den nest siste treningen før søndagens kamp mot Lillestrøm på Åråsen Stadion. 


Flere utfordringer

Før oppgjøret på søndag er det kun ett poeng som skiller lagene på tabellen. Det poenget er i favør Sandefjord som ligger en tabellplassering foran Lillestrøm i Eliteserien.

Fevang håper å ha ristet ut den tidlige cup-exiten av guttanes hoder og har selv fått litt ekstra hodebry med en stadig lenger skadeliste. I tillegg er både Joackim Olsen Solberg (4 gule kort) og Ingvar Jónsson (rødt kort mot Skeid) suspendert til søndagens kamp.

- Det var en ordentlig smell mot Skeid. Vi så bra ut bare for noen dager siden mot serieleder Brann. Vi vet at hvis vi er klare i hoder og beina, så kan vi gi alle lag en kamp. Det er det vi fokuserer på nå, sa Fevang etter treningen i Bugården.

Går for tre poeng 

- Lillestrøm har hatt en start på sesongen som ligner på vår egen. Vi føler oss bra i rute til å ta tre poeng der. Det har jeg veldig troen på, sier Fevang.  

Om skadelisten forteller han at han gjerne skulle vært den foruten, men at det gir muligheter for de som kommer inn. - Vi skal stille et bra lag på søndag, avslutter treneren.

Søndagens kamp har avspark kl. 18.00.

Annonse fra Eliteserien: