Storbæk: - Må ha en helt annen innstilling

Kaptein Håvard Storbæk er klar på at guttane må ha en helt annen innstilling enn de hadde under onsdagens cupkamp, om det skal bli poeng mot Lillestrøm på søndag.

Søndag skal kaptein Håvard Storbæk lede guttane ut på Åråsen Stadion. Det er klart for den 8. serierunden i Eliteserien, der Lillestrøm er motstander. En vanskelig bortekamp, der tryslingen håper å få kriget med seg poeng hjem til Sandefjord. 


Vil benytte første mulighet til å vise seg fra en bedre side

For å få til det holder det ikke med prestasjonen som ble levert i midtuken mot Skeid. En kamp som endte med alt for tidlig cup-exit. - Det er litt motgang, men vi jobber hver dag for å komme oss ut av det. Det kommer en ny mulighet på søndag som vi har lyst til å benytte oss av, forteller Storbæk etter fredagens trening i Bugården. 

Skal guttane klare å ta sesongens andre seier i Eliteserien er Storbæk klar på at laget må se helt annerledes ut enn mot Skeid. - Vi må ha en helt annen innstilling. Det starter med det grunnleggende som dueller og trøkk. Vi vet vi er gode fotballspillere og må ha troa på oss selv, ikke minst, sier han. 

At Storbæk og guttane ønsker å vise seg fra sin beste side mot Lillestrøm er det ingen tvil om. Hvordan det går får vi svaret på søndag kveld. 

Annonse fra Eliteserien: