Bienvenido Martí

- Målet vårt er selvfølgelig å unngå nedrykk fra Eliteserien denne sesongen, sier klubbens nye hovedtrener Martí Cifuentes.

Martí, 35, er hentet fra svenske AIK hvor han har hatt hovedansvar for akademiets treningsmetodikk og som hovedtrener for lagets B-lag. Nå er han klar for oppgaven som hovedtrener for Sandefjord Fotball.

Annonse:

- Det er en veldig spennende oppgave vi står ovenfor. Vi vet at situasjonen på tabellen ikke er som vi ønsker. Jeg er optimistisk, vi skal jobbe hardt og med litt tur skal vi unngå nedrykk denne sesongen. Det er målet vårt, forteller Martí.

Med sin bakgrunn fra både Spania, Nederland, England og nå senest Sverige vil han å ta med seg mye lærdom til sin nye jobb i Sandefjord Fotball. - Jeg vil være med å utvikle måten vi spiller fotball. Vi vil definitivt prøve å være et offensivt lag og dominere kamper, forteller Martí. - Forhåpentligvis vil jeg bringe med meg ny energi til gruppa. Laget har hatt en trøblete sesong og humøret kan skrus opp noen hakk. Vi vil prøve å skape gode bånd til våre supportere og få alle i klubben til å jobbe i samme retning. Da vil vi oppnå våre mål, fortsetter den nye hovedtreneren.


Annonse fra Eliteserien: