Slik var deadline day

Det ble flere overganger inn og ut på overgangsvinduets siste dag.

Overgangsvinduet stengte natt til torsdag. I løpet av vinduet og spesielt den siste dagen var det flere spillere som kom inn og gikk ut av portene på Komplett Arena.

Spillere ut

Tidligere i måneden ble det klart at André Sødlund skulle gå til Odds Ballklubb etter sesongen. I går kom klubbene til enighet om at Sødlund blir Odd-spiller med umiddelbar virkning. 

Også en annen stor profil på laget tok følge med Sødlund ut dørene. Flamur Kastrati deltok ikke på gårsdagens trening og ble i løpet av dagen enig med Kristiansund BK om en overgang. Fjorårets toppscorer takker dermed for seg etter 1,5 sesong i Sandefjord.

Ungguttene Herman Solberg Nilsen og Sabawon Shamohammad ble begge lånt ut og skal spille denne høsten for Fram Larvik. Begge vil fortsatt trene regelmessig også med guttane på Komplett Arena. 

Tidligere ble det også klart at Joackim Olsen Solberg vender hjem til Mjøndalen og at Ingvar Jónsson gikk til danske Viborg. 

IMG_2904
(F.v. Fitim Azemi, Marti Cifuentes, Jacob Storevik og Marius Høibråten)

Spillere inn

Etter avgangen til Jónsson og Kastrati ble det jaktet forsterkninger i begge ender av banen. På keeperplassen kom unggutten Jacob Storevik inn fra OBOS-klubben Florø og på topp ble løsningen å låne Fitim Azemi fra Vålerenga ut sesongen. 

På Deadline Day ble også forsvarsspiller Marius Høibråten hentet fra Strømsgodset. 23-åringen har skrevet under på en kontrakt med klubben ut 2020-sesongen.  

Tidligere i uken signerte den offensive midtbanespilleren Ruben "Rufo" Herraiz og før det ble også Marc Vales og Stian Ringstad klare. 

Verdt å nevne er det også at William Kurtovic er hentet tilbake fra lån. Matchvinneren fra den forrige seriekampen mot Tromsø.

Annonse fra Obos-ligaen: