Jónsson solgt til Viborg

Den islandske målvakten Ingvar Jónsson (28) er solgt til Viborg FF, og slutter seg til sin nye danske klubb umiddelbart.

Annonse:
De siste formalitetene rundt overgangen til Ingvar Jónsson gikk i orden torsdag morgen. Målvakten er i Danmark og allerede på plass hos sin nye klubb Viborg FF. 

- Ingvar har hatt et ønske om spilletid på et høyere nivå, enn han har fått hos oss denne våren. Vi har vært heldige og hatt to veldige gode keepere hos oss. Vi forstår at han har ønsket det og vært åpne for å gi han den muligheten om en riktig klubb for han dukket opp, sier daglig leder i Sandefjord Fotball, Per Ketil Berg. 

To veldig gode sesonger

Jónsson ble hentet til Sandefjord fra IK Start før sesongen 2016. Den islandske målvakten spilte en viktig rolle i opprykket til Eliteserien i sin første sesong og spilte samtlige minutter i Eliteserien i fjor, frem til han ble skadet i siste serierunde. 

Den islandske landslagsmålvakten har spilt 56 kamper for Sandefjord Fotball og sier han ser tilbake på en veldig fin tid i klubben. - Det har vært en veldig fin tid og jeg sitter igjen med mange gode minner. Spesielt fra opprykket i 2016, og egentlig hele 2017 var en veldig artig sesong. Det var veldig mye positivt og vi overrasket mange, sier Jónsson som også var med i Islands EM-tropp i 2016. 

Takker for tiden i Sandefjord

- Jeg er utrolig takknemlig tiden jeg har fått her i Sandefjord. Både jeg og familien har trivdes veldig godt her i byen. Alle menneskene i og rundt klubben, i byen og naboene våre setter vi stor pris på. Det er tøft å skulle forlate dette, men sånn er livet som fotballspiller og jeg må tenke på karrieren, forsetter islendingen. 

Nå setter han kursen til Danmark der opprykk til Superligaen med sin nye klubb Viborg er målet. - Viborg er en fin klubb og et godt steg videre for meg. Klubben har som mål å rykke opp og det ønsker jeg å bidra til, avslutter Jónsson.

Vi i Sandefjord Fotball vil takke Ingvar for innsatsen i klubben og ønske han lykke til videre i fremtiden. 

Annonse fra Eliteserien: