Reppes: - Veldig spennende

Christer Reppesgård synes inntreden til hovedtrener Martí Cifuentes og fysisk trener Jordi Gonzalez har vært nytt og spennende.

Midtstopper Christer Reppesgård har sett laget sitt tape flere jevne kamper i den siste perioden, men kan nå fortelle at spanjolene Martí Cifuentes og Jordi Gonzalez har tilført laget litt sårt tiltrengt energi.


- Det er veldig spennende. Jeg liker tankegangen deres, og synes vi har fått inn to flinke typer som har en litt annen måte å tenke på, sier Hedrum-gutten som forøvrig var på gamle trakter under fredagens treningsøkt på Sportys bane i Larvik. 

"Reppes" er klar på nyanskaffelsene allerede har trykket på riktige knapper.

- Foreløpig har han fokusert på et par små ting; hvordan vi skal presse og hvordan han vil vi skal være med ball. Jeg tror det lover veldig bra, forteller Reppesgård.

- Veldig positivt

I forkant av Haugesund-kampen på søndag kan stopperbautaen forelle om god harmoni i spillergruppa.

Annonse:

- Det er veldig positivt. Vi har hatt mye energi og intensitet på de øktene vi har hatt, så jeg tror publikum skal få se et lag med masse trøkk på søndag, sier Reppesgård.

Fjorårets hjemmemøte med laget fra Haugalandet endte med en solid 2-0-seier, og 25-åringen har troa på seier igjen.

- Det hadde vært godt med tre poeng nå. Haugesund hadde vi god kontroll på ifjor, så jeg tror det kan passe oss bra nå, asvlutter forsvarsspilleren.

Annonse fra Eliteserien: