Hva er Fanzone

Vi fortsetter suksessen fra i fjor og arrangerer FanZone utenfor Komplett Arena også i 2019.

FanZone er et samlingspunkt og en møteplass hvor familier og supportere møtes 2 timer før kamp og bygger opp stemningen og engasjement før kampene. 

Det er tilrettelagt med mat og drikkekonsepter, fotballturnering for barn, FIFA-turnering, underholdning, aktiviteter og konkurranser, samt musikk og besøk av spillere og vår maskot Hvaldemar. I fjor gjestet artister som Meludo, Erling Hem og partyrockbandet TUSH FanZone. 

FanZone kommer til å ligge i ankomstområdet på stadion på parkeringen til Meny og inngang 2/3 under søndagskampene og ved hjørnet mot XXL og Ringveien under fredag/lørdag/mandags-kampene. 

Vi kommer til å arrangere breddeklubbenes dag og jentefotballens dag på stadion i år. Da blir det ekstra trøkk i FanZone med masse aktiviteter og underholding. 

På hver FanZone inviterer vi ett lag til å være Hedersgjest. Dette lager har førsteprioritet til å spille fotball i ballbingen, fri inngang til kampen, samt mat og drikke. Dette gjelder gutter/jenter 8 år. Hvis ditt lag er interessert i år være Hedersgjest, ta kontakt med simen@sandefjordfotball for mer informasjon og påmelding. 

Vi tilbyr også standplass til bedrifter med mulighet for profilering. Er din bedrift interessert i dette, ta kontakt med [email protected]

Se oversikt over hvilke kamper FanZone blir arrangert her.

Mål

  • Gi familiene og supporterne en grunn til å komme tidligere og oftere på kamp – økte tilskuertall og økte kampdags-inntekter

  • Bygge sterkere relasjoner til supportere og publikum med barn og familier i hovedfokus

  • Tilby nye kommersielle muligheter for klubb-partnere og sentrale samarbeidspartnere

Annonse fra Eliteserien: