Tapte mot Haugesund

(FK Haugesund - Sandefjord Fotball 2-0) En skuffet Lars Bohinen måtte se guttane gå poengløse av banen på Haugesund Stadion.

Annonse:
Guttane måtte gå skuffet av banen når dommer Vidar Hafsås blåste av kampen på Haugesund Stadion. Hjemmelaget scoret et mål i hver omgang og sørget for at Lars Bohinen måtte konstatere tap i regnværet på vestlandet.

Et kvarter ut i kampen steg hjemmelagets Ikedi til værs og stanget inn kampens første mål. Ingvar Jónsson mistet fotfeste på den tunge gressbanen og måtte se spissen heade ballen i mål fra knestående posisjon på bakken.

Haugesund_v_Sandefjord_AHB_20
Nære: Flamur Kastrati var nærmest scoring for gjestene .(Foto: Andrew Halseid Budd , Digitalsport)

Flamur Kastrati var et uromoment på topp og sto de sjansene guttane skapte i første omgang. Kastrati var nær en scoring da han klinte til med venstrefoten, men keeper Bråtveit fikk akkurat vippet ballen over tverrliggeren.

Ingen av lagene klarte å sette spillet skikkelig og kampen bar preg av mange dueller.

I 250: Victor Demba Bindia spilte sin kamp nr 250 for SF. (Foto: Andrew Halseid Budd , Digitalsport)

Et kvarter før slutt blåste Hafsås straffe til hjemmelaget der det kunne se ut som om hjemmelagets Andreassen fikk mye ut av situasjonen. Til stor fortvilelse fra Crescendo som forsøkte å stoppe han.

Straffesparket reddet Jónsson mesterlig. Som han også har gjort tidligere denne sesongen.

Bohinen flyttet hodesterke Grorud og innbytter Abdoulaye Seck frem på topp. Men hjemmelaget fikk tatt broden av kampen da de scoret sitt andre mål syv minutter før slutt. En overgang endte med at angriperen Ibrahim fikk stå alene på fem meter og bredside ballen i mål.

Dermed endte kampen 2-0 til Haugesund. Nå ser vi frem mot neste helg og hjemmekampen mot Strømsgodset.