Tapte mot Godset

(Sandefjord Fotball - Strømsgodset 1-2) Gjestene fra Drammen tok med seg alle poengene i en intens kamp på Komplett Arena.

Nærmeste nabo i nord Strømsgodset kom til Komplett Arena søndag kveld. Guttane jaktet sin andre hjemmeseier på rad, mens drammenserne sin femte strake seier i Eliteserien.

Annonse:

Startet best - Godset tok ledelsen

Bohinen hadde både Carlos Grossmüller og Joackim Olsen Solberg tilbake i startoppstillingen fra forrige kamp. Hovedtreneren fikk den responsen han hadde håpet på av sine elleve utvalgte som tok grep om kampen fra start.

Victor Demba Bindia fikk en god mulighet med hodet og Håvard Storbæk fra skuddhold, men ingen av dem klarte å lure Espen Bugge Pettersen hos gjestene.

Midtveis i omgangen ble guttane knallhardt straffet i oppbyggingen av spillet på egen banehalvdel. Gjestene snappet ballen og Eirik Ulland Andersen avsluttet angrepet med å plassere ballen i nettet bak Ingvar Jónsson.

Kastrati ordnet balanse

Før minuttet var passert i andre omgang var lagene like langt. Bugge Pettersen reddet skuddforsøket fra Joackim Olsen Solberg, men på returen var Flamur Kastrati på rett sted. Spissen headet inn sitt 9. seriemål for sesongen.

Minutter senere måtte spissen av banen med noe som så lignet en lårskade.

AH2_0250
Flamur Kastrati scoret, ble skadet og fikk gult kort på vei ut av banen. (Foto: Digitalsport)

I det 61. minutt sendte Marcus Pedersen gjestene tilbake i ledelsen. Spissen fikk gå opp alene og heade ballen i mål via Jónsson og stolpen.

Guttane jaget på for nok en utligning, men Godset sto i mot. Dermed endte kampen uten poeng for Bohinens menn. Neste mulighet blir borte mot Sarpsborg 08 neste helg.