Tap i sesongavslutningen

(Sandefjord Fotball - Lillestrøm SK 1-3) Sesongens siste seriekamp endte med tap mot Lillestrøm SK på eget gress.

Sesongen 2017 ble rundet av med Sandefjord Fotball mot Lillestrøm SK på Komplett Arena. Den siste seriekampen for sesongen var en kamp der vinneren fort kunne gjøre et byks på tabellen.

Midtveis i første omgang tok gjestene ledelsen ved en upresset Aleksander Melgalvis som mottok ballen på 15 meter. Skuddet til Melgalvis traff Andrè Sødlund og satt keeper Ingvar Jónsson ut av spill, før den la seg i nettmaskene.

1-1: Pau Morer jubler for scoring mot Lillestrøm. (Foto: Audun Braastad / NTB scanpix)

Rett før pause utlignet guttane etter et nydelig angrep. Sødlund førte ballen opp langs venstrekanten og slo et innlegg til Victor Demba Bindia på bakre stolpe. Bindia fikk kastet seg frem og spilt ballen tilbake foran mål der Pau Morer kom først. Spanjolen bredsidet ballen inn bak Arnold Origi hos Lillestrøm.

Bortelaget gikk rett i angrep og fikk uttelling umiddelbart. På ny fikk en Lillestrøm-spiller stå upresset og prikke ballen i mål. Denne gang bak Øystein Øvretveit som måtte erstatte en skadet Jónsson i første omgang.

tc675a39
Øystein Øvretveit kom inn for en skadet Ingvar Jónsson og kunne ikke hindre at gjestene stakk av med seieren. (Foto: NTB)

Med ett mål bak til pause tok guttane opp jakten i andre omgang. Nærmest kom Flamur Kastrati scoring da han ble spilt fri foran mål av Sødlund. Ballen fikk en lei stuss og gjorde at avslutningen til vår toppscorer gikk høyt over mål.

På overtid punkterte gjestene kampen ved Fredrik Krogstad som scoret sitt andre mål for kvelden. Dermed endte sesongens siste kamp med tap og en 13. plass i Eliteserien.

Takk til alle som har fulgt og støttet oss i sesongen som har vært. Vi gleder oss til nye kamper og magiske øyeblikk med dere i Eliteserien 2018.