Poengløse hjem fra Molde

(Molde FK - Sandefjord Fotball 3-1) Hjemmelaget tok med seg alle poengene fra oppgjøret på Aker Stadion i Molde.

Før oppgjøret mellom Molde FK og Sandefjord Fotball på Aker Stadion var det knyttet spenning til om Bohinens menn kunne påføre Solskjærs MFK sitt andre nederlag denne uken.

Amang plaget forsvaret

Thomas Amang roet tidlig ned nervene til hjemmepublikummet som forventet seier. Etter en duell på midtbanen og en ball i bakrom kom Molde-spissen mutters alene med keeper Ingvar Jónsson. Med all tid i verden kunne angriperen enkelt sendte MFK opp i 1-0.

Praktfull scoring av Rodriguez

Bohinen hadde gitt Facundo Rodriguez sjansen fra start. Den 22 år gamle uruguayaneren takket for tilliten og utlignet med en praktfull scoring i det 21. minutt. Fra midt inne på egen banehalvdel tok han med seg ballen og førte den helt frem til 18 meter, der han banket ballen utagbart opp i krysset.

ms1-240917-7
1-1: Facundo Rodriguez scoret for guttane. (Foto: Marius Simensen, Digitalsport)

Den stillingen holdt seg inn til pause og ti minutter ut i andre omgang. Da slo hjemmelagets midtstopper en presis ball i bakrommet fra midtbanen. Amang var på farten igjen og pirket inn 2-1 til Molde.

REDDET: Ingvar Jonsson redder et skudd fra Ibrahima Wadji. (Foto: Marius Simensen, Digitalsport)

Guttane presset på for nok en utligning, men i det 78. minutt scoret hjemmelaget nok en gang. Martin Ellingsen plasserte ballen ned i Jónssons høyre hjørne.

Nå gjelder det å samle seg og komme sterkere tilbake mot Aalesund neste helg. Guttane kommer sterkere tilbake!