Nederlag mot Brann

(Sandefjord Fotball - Brann 0-1) Guttane kjempet hardt og spilte godt, men gjestene reiste hjem med alle poengene i bagasjen.

Det var en skuffet og frustrert gjeng som gikk i garderoben etter kampen mot Brann på Komplett Arena. Etter å ha stanget mot den røde veggen i hele kampen kunne de 5502 tilskuerne se gjestene vinne bataljen som utspilte seg på det grønne gressteppet.

Vega scoret for Brann

Brann tok ledelsen midtveis i første omgang ved Deyver Vega. Et innlegg gikk over alle og landet hos costaricaneren på bakre stolpe. Vega dro seg innover og smalt ballen inn ved nærmeste stolpe med venstrebenet. Til pipekonsert fra tribunen etter at han feiret målet foran hjemmefansen.

Joackim Olsen Solberg var nære på en utligning bare minutter senere. Venstrekanten ble spilt i gjennom av Carlos Grossmüller, men en Brann-spiller fikk avverget i skuddøyeblikket.

AH9_8628
0-1: Deyver Vega scorer for Brann. (Foto: Digitalsport)

Bare nesten

Olsen Solberg fikk virkelig testet gjestenes keeper Piotr Leciejewski da guttane fikk to tidlige frispark i andre omgang. Den polske keeperen vartet opp med en mesterlig redning og fikk slått ballen ut.

Gjestene lå dypt inn på egen banehalvdel og satset på kontringer. Guttane spilte seg frem i banen og det ble mye nesten. Nærmest var innbytter Facundo Rodriguez som brant avgårde et knallhardt skudd som traff krysstanga.

Ingvar Jónsson måtte også i aksjon når store rom åpnet seg bakover. Keeperen gjorde et par mesterlige redninger som holdt spenning i kampen helt til siste sekund.

Bergenserne klarte å rydde unna og etter fire tilleggsminutter tok dommer Ola Hobber Nilsen til fløyta.