Willy blir: – Vil få ut potensialet mitt her

William Kurtovic har signert ny kontrakt med Sandefjord Fotball. Den nye kontrakten binder den lokale midtbaneeleganten til hjembyen ut 2022.

Dermed er nok en brikke på plass for det nye trenerteamet Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström, som mandag samler gjengen for å starte oppkjøringen mot Eliteserien 2021.

Mange har trodd at William Kurtovic var på vei bort fra hjembyen. Etter en sterk start på fjorårssesongen, ble han satt ut av troppen i andre halvdel av sesongen.

Men det nye trenerteamet overbeviste Willy om å fortsette i blått.

Føltes riktig

– Det avgjørende var at jeg har trua på det som kommer til å skje. Jeg hadde en god prat med Hans Erik om hvordan vi skal spille – og min rolle. Det gjorde at dette føltes riktig. Jeg har tro på dette prosjektet, forklarer William Kurtovic.

24-åringen står bokført med 62 kamper i Eliteserien, 69 i OBOS-ligaen og 16 NM-kamper for Sandefjord Fotball. Han tror det blir flere sesonger på høyeste nivå i hjembyen.

– Vi viste i fjor at vi hører hjemme i Eliteserien. Nå handler det om å utvikle oss videre, og etablere oss i dette selskapet, slik at vi på sikt kan sette oss enda høyere mål, sier han og fastslår:

– Vi har lyst til å gjøre det enda bedre i år. Og med nye idéer fra de nye trenerne er jeg helt sikker på at sesongen blir positiv.

(Saken fortsetter under bildet)

DSC00126-i

Vil ta plassen

Utvikling og stabilitet er nøkkelord også når det gjelder hans egen utvikling framover. I perioder har William Kurtovic vært én av Sandefjords beste og mest sentrale spillere.

Nå er han klar til å ta en permanent lederrolle i laget.

– Mitt personlige hovedmål er ta den posisjonen på midten samtidig som jeg utvikler meg på flere områder. Jeg har lyst til å få ut hele mitt potensial i SF, er veldig innstilt på å legge ned innsatsen som kreves, og tror de nye trenerne vil ha en positiv innvirkning, sier Kurtovic.

Han ser fram til å starte oppkjøringen med laget kommende uke – og bli bedre kjent med duoen Ødegaard/Tegström.

– Førsteinntrykket fra samtalene er veldig bra, og det er som nevnt én av hovedgrunnene til at jeg falt ned på dette valget. Det skjer spennende ting i klubben nå, og jeg gleder meg til sesongen som forhåpentligvis vil gi oss enda bedre resultater.

Annonse fra Eliteserien: