Vorspielet ble bare nesten for SF2...

- Vi lærer masse av dette....

(SF2-Brodd 0-1, 3. Divisjon, avdeling 2- Jotun Arena). Dagen før A-laget skal åpne nye Jotun Arena – så tyvstartet vårt unge SF2-lag mot Brodd fra Stavanger. Og selv om vi hadde ønsket oss et annet utfall på vorspielet – så fikk vi oppleve en fartsfylt og spennende kamp dagen før dagen. (På bildet over - Samir  Saric i glansdagene - han har mye å lære bort til sine unge talenter). Akkurat nå er det selvsagt utrolig bittert, men vi må ta det som læring. Ta Jakob Swift som et eksempel. Da vi får straffe to minutter før slutt – så tar han ansvar. Plukker opp ballen – og feier den dessverre i stolpen. Likevel står det respekt av hvordan han opptrer – nylig fylt 17 og allerede en kar med selvtillit og gode ferdigheter. Han har en solid framtid foran seg. Og jeg kan love deg en ting – vi skal holde oss i divisjonen. Og til neste år er alle mann et år eldre – og et år bedre. Trener Samir Saric hadde en stri tørn oppe på Jotun Arena i går. Det ble noen kilometer inne i teknisk sone – og noen ganger litt utenfor. Han beholdt imidlertid roen - Kollega Ali Kilinc på den andre benken slet litt mer. Han fikk rødt halvveis ut i andre omgang.

Avgjørelsen skulle komme etter 73 minutter. Et presist innlegg ble slått på lengste – og innbytter Moses Leonidas Mairah styrte pasningen mesterlig inn på volley. En bra prestasjon. Og vi skal være klar over at gjestene sannsynligvis vil kjempe i toppen – de hadde fire poeng etter to kamper – og spesielt seieren over Fram sist var sterk. Lagene åpnet litt forsiktig – og kampens første målsjanse kom 20 minutter ut i omgangen. Det var Brodds Viggo Bjørling som nesten sendte bortelaget i føring. Første halvdels største mulighet var likevel vår. Etter et praktfullt SF-angrep – så sendte Philip Ask ballen inn til Storm Bugge Pettersen – som ikke fikk ordentlig treff fra kort hold. Det hadde ikke vært noe å si på at hjemmelaget hadde gått til pause med ledelse. Det er verdt å nevne at Bugge jr. ble igjen i garderoben etter halvspilt. Det er Eliteseriekamp i morgen – og Storm blir nok som vanlig å finne i troppen…

Andre omgang ble en frisk opplevelse. Vi noterte flere fikse kombinasjoner – og flere gode skuddforsøk fra Jakob Swift. Han og det unge mannskapet til Samir Saric – hadde fortjent en utligning mot slutten. Vi merket oss også at innbytter Martin Rolando Engdahl hadde en fin mulighet like før vi fikk straffespark. Et supert forarbeid av Storm Arbøll Karlsen – MEN skuddet til Rolando gikk i Brodd-blokka. Det var på håret. Også denne gangen stilte SF2 med et rent «juniorlag» - og det var som Samir sa etter kampen. – Dette er en talentfabrikk. Her er det utrolig mye kvalitet. Vi kommer bare til å bli bedre og bedre utover i sesongen. VI tror på han. Likevel står vi med kun et poeng etter tre kamper. Etter å ha sett samtlige matcher – så må det sies at vi ikke har fått normal uttelling. Det kommer. Vi har et usedvanlig lovende rekruttlag på gang.