Vi ga Bodø/Glimt en skikkelig fight!

Vi leverte en sterk fotballkamp mot serielederne, men måtte til slutt se oss slått 1-2 på hjemmebane. (Se høydepunkter i bunnen av saken)

Det var en fin ramme i forkant av dagens storkamp på Sandefjord Arena. Sangen "Sandefjord´s stolte menn" og sitatet "Himmelen ligger blå og fin, over Sandefjord" bærer over stadion, og sola skinner. En verdig minnemarkering av SF-supporteren Jarle Gogstad satt virkelig preg på dagens kamp.

Lagene sparker i gang, og Bodø/Glimt setter tempo i kula, men vi henger godt med. Etter 16.minutter finner Glimt´s nummer 8, Victor Boniface mellomrommet mellom Lars Grorud og Marc Vales. Han kommer alene mot keeper, og setter den trygt ned til høyre og Bodø får en tidlig ledelse. Resultatet står seg til pause, men vi leverer en god 1.omgang.

Sandefjordspillerne jubler for scoring under eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Bodø/Glimt på Sandefjord Arena i Sandefjord.Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Vi får en perfekt start på 2.omgang og utlignerer til 1-1 ved Sivert Gussiås. Vi får en sterk periode etter scoringen, der vi presser på mot Glimt-målet, men uten å få til det viktigste i en fotballkamp. Nemlig å score mål.. Etter 73.minutter gjøres det et spillerbytte. Brice Wembangomo som var tilbake fra start, byttes ut til fordel for store og sterke George Gibson. Erik Brenden flyttes ned på backplass. Etter 78.minutter går det fort, og Glimt kommer på en kontring. Glimt-kaptein Ulrik Saltnes får lagt ballen til rette, og banker inn 1-2 målet som blir avgjørende for kampens resultat. Bodø/Glimt har dermed enda ikke tapt en kamp i årets Eliteserie. Vi leverer en meget sterk kamp, mot det som er Norges beste lag for øyeblikket. Vi skal ta med oss dette inn mot de neste serierundene, og levere en god kamp førstkommende lørdag mot Vålerenga.