Vales signert for to nye år: – Vi skal kjempe sammen

Marc Vales González (30) har signert for to nye år med Sandefjord Fotball. – Jeg fortsetter i SF fordi jeg tror på prosjektet med nytt trenerteam, og føler meg verdsatt her, sier landslagsspilleren fra Andorra.

Stopperkjempen ble hentet til klubben av Martí Cifuentes fra finske SJK i juli 2018. Etter en sterk sesong i fjorårets eliteserie, hadde han flere tilbud fra andre klubber.

Nå har han bestemt seg for å ta to nye år i hvalfangerbyen.

Stor støtte

– Den viktigste årsaken er innsatsen klubben har lagt ned for å beholde meg, støtten fra supportere og omgivelsene. Jeg føler meg verdsatt og viktig her. I tillegg har vi som familie blitt glade i Sandefjord. Vi setter pris på livskvaliteten og tryggheten i Norge, sier Vales.

I fjor var han sentral i Marti Cifuentes´ kapteinsteam med Lars Grorud og Emil Pálsson. Nå er Cifuentes i Aalborg, Grorud har lagt opp og Pálsson ser etter ny arbeidsgiver.

Vales ønsker sine tidligere lagkamerater lykke til, og gleder seg til å starte  oppkjøringen med SFs nye trenerduo, Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström. Spillerne samles igjen fra 25. januar.

– Martí gjorde en stor jobb her, og fjorårssesongen var fantastisk. Men nå kommer det en ny tid for SF, nye utfordringer og nye idéer fra et nytt trenerteam. Hans Erik har fortalt meg hva han vil oppnå med klubben de neste åra, og jeg håper omstillingen går fint slik at supporterne får mye å glede seg over framover.

– Vi deler den samme lidenskapen, og resultatene vil komme hvis vi står på sammen, fra trenerteamet til siste spiller i troppen, tror Vales.

Marc Vales (30) har signert en ny avtale med Sandefjord Fotball.
Marc Vales (30) har signert en ny avtale med Sandefjord Fotball.

Tar utfordringen

Hjemme er det mer å feire enn ny kontrakt. Sønnen Nathan fylte nylig to år. I høst fikk han selskap av en ny lillebror, Logan. Følger du @marc_vales på Instagram, har du allerede fått med deg at familien trives i Sandefjord.

Men etter en lang og innholdsrik fotballkarriere, har den tidligere Real Madrid-junioren fortsatt mye ugjort på banen.

– Mitt personlige mål for sesongen er å fortsette utviklingen som spiller, og levere en enda sterkere sesong enn i fjor, både med Sandefjord og Andorra, sier Marc Vales.

– Sammen har vi en fin utfordring foran oss, vi skal konkurrere i Eliteserien, og kjempe for å forbedre fjorårets resultater.

Annonse fra Eliteserien: