Vales etter kampen: - Vi må gå i oss selv

Mjøndalen vinner 4-0 i sesongens andre treningskamp. En kamp der vi har mye å gå på, men det er enda noen uker til seriestart.

Onsdag smalt det inn 4 mål mot oss på Consto Arena. En kamp der vi ikke kommer opp på det nivået som bor i oss. Mjøndalen ligger godt og kompakt, og vi klarer ikke å bryte dem ned. Tross resultatet får vi en ny og fin gjennomgang, der trenerteamet får sett store deler av spillerstallen. 

Etter kampen tar Marc Vales ordet foran en skuffet spillergruppe. Marc spilte forøvrig 90.minutter med kapteinsbindet rundt venstre erm denne kampen. 

- Vi må gå i oss selv. Dette er ikke godt nok. Nå er det få uker til seriestart, og vi må opp på det nivået vi vet som bor i oss. Vi glemmer denne kampen, og ser videre. Vi skal vise vårt samhold. Ny trening på fredag, og ny mulighet søndag mot Strømsgodset. 

Trenerteamet har store forventninger, og er klar for å gripe fatt på de neste ukene. Neste treningskamp er altså borte mot Strømsgodset førstkommende søndag 25.april kl 14:00 på Marienlyst 

 

Kampfakta:

Mjøndalen - Sandefjord Fotball 
Onsdag 21.april kl 13:00
Consto Arena

Resultat: 4-0

Troppen:
Frederik Due
Brice Wembangomo (60.min - Inn Vetle Walle Egeli)
Marc Vales
Martin Kreuzriegler (80.min - Inn Filip Loftenes Bjune)
Sander Moen Foss (80.min - Inn Herman Solberg Nilsen)
Henrik Falchener (45.min - Inn Zé Eduardo)
Andre Sødlund (45.min - Inn Peder Meen Johansen)
Sander Risan (87.min - Inn Erik Brenden, ut med skade etter 3.min)
Vidar Ari Jonsson (70.min - Inn Kristoffer Normann Hansen)
Sivert Gussiås
Franklin Daddys Boy Nyenetue

Annonse fra Eliteserien: