Flere sesongkort igjen: - første-mann-til-mølla!

Oppdartering: Lørdag 16.januar er det fremdeles 70 sesongkort igjen ut for salg.

Eliteserien 2020 ble gjennomført under strenge protokoller, der vi store deler av sesongen kun fikk mulighet til å slippe inn 600 tilskuere på stadion. Grunnet stor usikkerhet foran årets sesong, ønsker vi i år å legge til rette for at flere kan få med seg Eliteseriefotball dette året. 

Vårt utgangspunkt er at Eliteserien 2021 starter under strenge restriksjoner. Vi forbereder oss dermed på å slippe inn 600 tilskuere i sesongstarten. 

Eksklusivt sesongkortsalg ble lagt ut mandag 11.januar kl 10:00 - Åpner for allmenheten Tirsdag 12.jan kl 10:00

Mandag 11.januar kl 10:00 slipper vi kun 300 stk sesongkort for salg. Alle som kjøpte sesongkort i 2020 vil få 24 timer forkjøpsrett. Det betyr at salget åpner for allmennheten Tirsdag 12.januar kl 10:00 dersom det skulle det skulle bli flere sesongkort igjen.

I skrivende stund, minutter før kl 10:00 tirsdag formiddag gjenstår det ca 80 sesongkort som nå er ute for salg! Hvem sikrer seg Eliteseriefotball i 2021?

Sesongkort legges ut til en fastpris uavhengig kateogri til 2.500,- kroner. Sesongkortet har kun free-seeting på Harmonie-tribunen (Dersom restriksjoner slippes opp, vil du som sesongkortholder få mulighet til å gjøre endringer)

Her kan du kjøpe ditt sesongkort, følg linken.

Oppdatering:

  • Lørdag 16.januar er det solgt 230 sesongkort totalt. Det betyr at det gjenstår 70 sesongkort ute av vårt eksklusive sesongkortsalg.

Slik blir fordelingen av billetter med maksimalt 600 tilskuere:

  • 300 sesongkort ute for salg
  • 100 billetter til samarbeidspartnere
  • 200 enkelt billetter ute for salg til hver kamp

Alle enkeltbilletter vil selges for kr 250,- pr stk. Billetter vil bli lagt ut senest 1-en uke før kampstart. 

Dersom landet skulle åpne opp og vi ser mot normale tilstander, vil vi holde dere fortløpende oppdatert med nye tiltak og videre fordeling av kampbilletter.

Grunnen til at vi har valgt å gå for en slik løsning, ligger i vår historikk rundt sesongkortsalget de siste årene samt usikkerheten rundt årets sesong. Den økonomiske situasjonen er viktig for Sandefjord Fotball i 2021, og vi ønsker å få det maksimale av hver kamp ved å kombinere eks antall sesongkort opp mot enkelt salg. Sesongkortinnehavere vil til en hver tid prioriteres. Samtidig åpner vi for at flere får muligheten til å få med seg Eliteseriefotball på Sandefjord Arena i 2021. 

Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med Ann Kristin Heimstad

Annonse fra Eliteserien: