Tre stjerner til Komplett-Akademiet

"opprykk" for utviklingsavdelingen...

Akademiklassifiseringen representerer en profesjonalisering og «benchmark» for hvordan det jobbes med spillerutvikling her i landet. Systemet er ansett for å være den aller viktigste årsaken til norsk fotballs store utvikling de seineste årene. (På bildet over ser vi store deler av vårt akademi på turnering - det blir flere turer i tiden framover). Dette systemet ser på alle toppklubbenes akademier – og går dem i sømmene ned til hver eneste detalj. Til sammen er det 270 kriterier som skal bedømmes – og ut fra det settes det stjerner. Det går fra 1-5. Med tre stjerner så betyr det at vårt akademi beveger seg blant de bedre utviklingsavdelingene i Norge. Og flere stjerner – jo mer mediepenger kommer det øremerket til dette arbeidet. Over 100 millioner er satt av til dette totalt sett fra NTFs side..

 

Under leser vi mer enn gjerne trenerutvikler og fagansvarlig i Komplett-Akademiet – Geir Ludvig Fevangs hyggelige «takkebrev» til styret i SF – for at det er valgt å satse på dette viktige arbeidet..

 

Jeg har i anledningen lyst til å rekke en stor takk til klubben - og styret, for at vi i det hele tatt ble gitt sjansen til å komme dit vi er nå i Komplett-akademiet. 

Det var en stor og modig avgjørelse gitt den usikre situasjonen rundt Eliteserie/OBOS i fjor høst. 

 

Med tre stjerner er vi rigget til å følge opp spillerne på lik linje med de fleste andre utviklingsklubbene i Norge (og utland), og mulighetene for å utvikle egne Vestfold-gutter til A-laget, og videre eventyr, er større enn noen gang. 

Det har blitt gjort en formidabel jobb blant trenerne i utviklingsavdelingen over flere år, og særlig siste den siste tiden inn mot deadline for reklassifiseringen. Dette er gutter som sjelden når overskriftene, så litt ekstra oppmerksomhet nå er på sin plass til:

 

Rikin Napoleon Djurhuus - hovedtrener G14 / spillerutvikler G15&G17

Anders Abrahamsen - hovedtrener G15 / spillerutvikler G17

Sven Moan - keepertrener Komplett-akademiet

Henrik Gustavsen - hovedtrener G17

Martin Heierstad - fysioterapeut og ansvarlig for oppfølging av skadeutsatthet Komplett-akademiet

Sigurd Holmen - spillerutvikler G19/U21

Samir Saric - hovedtrener G19/U21

Tom Helge Jacobsen - toppspillerutvikler overgangen G19/U21 - A-lag

 

Stikk gjerne hodene innom kontorene våre neste gang dere er på stadion og gratuler dem, det har de fortjent. 

Annonse fra Eliteserien: