Tre spillere får ikke tilbud om nye kontrakter

For tre av spillerne er nå tiden i SF-drakta over, og får ikke tilbud om ny kontrakt videre.

Emil Palsson, Stefan Mladenovic og George Gibson får ikke tilbud om nye kontrakter, og vi ønsker dem lykke til videre i fotballkarrieren. 

Emil Palsson (27) kom til Sandefjord Fotball før 2018-sesongen, og signerte da på en 2-års kontrakt med klubben etter å ha imponert Lars Bohinen under prøvespill høsten 2017. I Januar 2020 ble kontrakten forlenget med yttligere 1 år, og kontrakten utløper dermed 31/12/2020. For Emil ble det totalt 50 spilte kamper for Sandefjord, og vi ønsker Emil lykke til videre.

Stefan Mladenovic (26) signerte en 2-års avtale med Sandefjord Fotball desember 2018 etter en overgang fra Odd. Stefan har hatt en trøblete periode med mye skadeopphold, men er nå klar for å starte med ny giv. Det ender totalt med 25 kamper og 1 mål i SF-drakta. Nå går turen videre for Stefan, og vi ønsker han lykke til videre.

George Gibson (20) har gått gjennom vår egen utviklingsavdeling, og signerte våren 2018 sin første proffkontrakt med klubben. Unggutten har hatt en fin periode i SF-drakta, og fått mulighetene på aldersbestemt landslag. George som har gått sine barndomsår i Flint Fotball, noterer seg med 36 kamper for A-laget og 1 mål. Nå går turen videre for unggutten, og vi ønsker han lykke til videre med fotballkarrieren. 

Vi ønsker dere alle lykke til videre.

Annonse fra Eliteserien: