Thorbjørn Hansens Stiftelse

To fra Thorbjørn Hansens Stiftelse på SF-visitt...

Både Gatelaget og Komplett-Akademiet fikk gaver...

På tirsdag fikk klubben en tidlig «julegave» fra Thorbjørn Hansens Stiftelse. Og at pengene kommer godt med – var reaksjonene et klart bevis for. Det er jo en kremjobb å reise rundt med «sjekkhefte». Og få oppleve den takknemligheten som blir oss til del er jo helt rørende. Øystein Hansen – som kom som representant for stiftelsen sammen med et annet styremedlem Jørn-Magne Johannessen – satte virkelig farge på tilværelsen for mange her oppe på Jotun Arena. – Først fikk vi midler til å kjøpe nye fotballsko og innesko. 60 000 kroner monner jo skikkelig. Og ikke nok med det – vi fikk også muligheten til å kjøpe nye drakter og treningsdresser. Også der var summen 60 000. Totalt 120 000 – og vi som ikke har fått fornyet utstyret vårt på ni år. Vi har jo arvet det meste. Dette gjør virkelig en stor forskjell. Det betyr mye for oss. Gatelagets trener Roger Iversen er strålende fornøyd. Han har som tidligere nevnt treneransvaret sammen med Petter Olsen. Hele gjengen stilte opp på lagbilde – sammen med herrene Hansen og Johannessen fra Thorbjørn Hansens Stiftelse mellom Petter og Roger med «gavekortene. (Foto Erik Karlsen).

 

Begge registrerer selvsagt at pengene som blir delt ut – skaper økt aktivitet og bedre rammebetingelser. For veldig mange.  - Vi kan jo si at Sandefjord som by er heldige som har denne muligheten. I år har vi gitt 21.5 millioner ut til 75 ulike aktører. 90% av disse midlene går til breddeidrett. Det er selvsagt et privilegium å ha muligheten til å dele ut så mye penger til så samfunnsnyttige tiltak. Både Hansen og Johannessen er solide forvaltere av sin gamle sjefs betydelige «pengebinge». Med fem prosent vanlig renteinntekt og det dobbelte når det kommer til aksje-avkastning så langt i år – så er det ingen nærliggende fare for at pengene skal bli borte. Pr. nå står det over en halv milliard på stiftelsens konto. – Thorbjørn Hansen var en nøysom mann, men unte seg en ny luksus-bil sånn hvert 10.år. Nå kommer hans forretningssans og solide inntekter til enorm nytte.  Øystein Hansen (ikke i slekt) minnes en kar som mange her i byen kan takke for mye.

Også Komplett-Akademiet fikk besøk av den gavmilde duoen. (På bildet ser vi representantene fra stiftelsen sammen med Martin Jensen og Sven Moan Rui fra Komplett-Akademiet) – Vi har bevilget 200 000 til keeperskolen her. Det er barn og unge fra åtte til 14 år som skal få muligheten til å utvikle seg i den posisjonen. Vi ser på bildet en glad utviklingsleder og keepertrener på Komplett-Akademiet. Både Martin Jensen og Sven Moan Rui var selvsagt meget fornøyd med pengegaven. – Og dette kommer virkelig fra hjertet. Dette betyr veldig mye for oss. Sven Moan Rui er den som kanskje blir mest berørt av «gavesjekken». Ikke nok med at A-laget har vunnet to hjemmekamper på rad. På toppen av det hele så kom representantene fra Thorbjørn Hansens Stiftelse hit til våre lokaler – med til sammen 320 000 norske kroner. For øyeblikket er arbeidsdagene her oppe lyseblå. Vi takker ydmykt for gaven….

 

 

Annonse fra Eliteserien: