Tap mot Stabæk

(Sandefjord Fotball - Stabæk 1-2) Guttane gikk på sitt første tap på hjemmebane siden april.

På Komplett Arena har guttane kun tapt en gang denne sesongen. Ikke siden kampen mot Rosenborg tidlig i april har guttane blitt slått på eget gress. Før Stabæk kom til Sandefjord søndag kveld.

Annonse:

Hovedtrener Lars Bohinen gjorde en endring på laget som tok ett poeng i Tromsø forrige helg. Erik Mjelde tok plass på topp fra start og henviste Flamur Kastrati til en plass på benken.

Kunne tatt ledelsen

Nevnte Mjelde fikk et par gode muligheter til å sende guttane i ledelsen i første omgang. Hjemmelaget kom godt ut fra startblokkene og hadde et par gode sjanser gå opp i ledelsen i første omgang.

Ingen mål ble det før hvilen, men kun fem minutter ut i andre omgang tok bortelaget ledelsen. Luc Kassi tok ned et innlegg fra vår venstreside og banket ballen i mål bak Ingvar Jónsson.

Kvarteret senere økte gjestene ledelsen ved Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo etter et smart dødball-trekk.

Sen redusering ga håp

Guttane presset på for en utligning og fikk en redusering fem minutter før slutt. Innbytter Flamur Kastrati scoret sikkert fra straffemerket når han fikk sjansen fra elleve meter.

Flere mål ble det ikke og dermed endte det med null poeng på hjemmebane.

Kampfakta

Eliteserien 15.runde
Sandefjord Fotball – Stabæk Fotball 1-2 (0-0)
Komplett Arena
Tilskuere: 3882
Dato: 2. juli.

Mål: 0-1 Luc Kassi (50'), 0-2 Ohi Omoijuanfo (63'), 1-2 Flamur Kastrati, straffe (84')

Gule kort: Brochmann, Gyasi og Ba (Stabæk

Sandefjord Fotball (3-4-3): Ingvar Jónsson – Abdoulaye Seck, Christer Reppesgård Hansen, El-Hadji Gana Kane – Victor Demba Bindia , Enric Vallès, Håvard Storbæk, Joackim Olsen Solberg – Pau Morer (Kastrati, 53'), Erik Mjelde, (Kurtovic, 60'), André Sødlund (Breistøl, 85')

Stabæk (4-4-2): Mande Sayouba - Morten Skjønsberg, Håkon Skogseid, Andreas Hanche-Olsen, Jeppe Moe - Raymond Gyasi (Granli, 76'), El Hadji Ba, Luc Kassi, Tortel Lumanza - Tonny Brochmann, Ohi Omoijaunfo