Tap mot KBK

Det ender 0-2 på Sandefjord Arena etter scoringer av Pellegrino

Søndag 30.august vil bli husket som alt annet en enn solid fotballkamp i Sandefjord. Vær-gudene var virkelig ikke med oss når lagene gikk ut til oppvarming. Plutselig kommer det en kraftfult nedbør, som setter en stor usikkerhet rundt kampstart kl 18:00. Kampen blir først utsatt i 10.minutter og senere omgjort til kampstart kl 19:00. Da kampen første kommer i gang, så snur det totalt og sola titter frem.

Gutta kommer godt i gang og vi spiller vårt eget spill. Etter 36.minutter spilt kommer Martin Kreuzriegler voldsomt på etterskudd og takler ned KBK-spiller Sondre Sørlig. Dermed straffespark til KBK. Eliteseriens toppscorer går frem, og setter den hardt i mål. 

Vi kommer aldri helt opp på nivå i 2.omgang, men forsøker å trykke på fremover. I gjengjeld blir det KBK som kan sette inn en kontring mot slutten av kampen, og det er igjen Amahl Pellegrino som skrur på turboen i bakrom, runder Jacob Storevik og setter den enkelt i nettmaskene. Dermed 0-2 til gjestene som står seg til sluttresultatet. 

Kampfakta

Sandefjord - Kristiansund
Søndag 30.august kl 18:00
Sandefjord Arena

Lagoppstillingen:
Jacob Storevik
Brice Wembangomo (Ut etter 81.min - Inn Vidar Ari Jonsson)
Lars Markmanrud
Marc Vales
Martin Kreuzriegler
Emil Palsson
Enric Valles (Ut etter 81.min - Inn Marcos Celorrio)
Rufo
Kristoffer Normann Hansen (Ut etter 69.min - Inn Erik Brenden)
Sivert Gussiås
William Kurtovic

Gule kort:
Enric Valles
Sivert Gussiås

 

Annonse fra Eliteserien: