Takk for reisen, Martí!

Før kveldens kamp mot Rosenborg fikk de avtroppende trenerne, Martí Cifuentes og Jordi Gonzáles, sin fortjente hyllest av Sandefjord Fotball. På storskjermen rullet magiske øyeblikk fra deres to og et halvt år i klubben.

Til stående applaus på Sandefjord Arena mottok Martí og Jordi blomster og oppmerksomhet fra daglig leder Espen Bugge Pettersen.

De to katalanerne kom til klubben da klubben lå sist i Eliteserien i mai 2018. Etter nedrykket førte de laget opp igjen, og endte årets sesong på 11. plass.

Bare tre ganger har Sandefjord Fotball plassert seg høyere på tabellen, med 8. plass i 2009, 9. plass i 2006 og 10. plass i Lars Bohinens siste sesong i 2017.

Martí og Jordi ble takket av med varme ord over høyttaleranlegget og trampeklapp fra tribunen:

«Sandefjord Fotball ønsker å rette en stor takk til Martí Cifuentes og Jordi Gonzáles for jobben de har lagt ned som hovedtrener og fysisk trener for klubbens A-lag.

«Be brave!» – vær modig! – befalte Martí på sin første Sandefjord-trening og satte i gang spillet fra egen keeper.

To og et halvt år seinere har han gjort sitt eget navn kjent. I samme periode har vi som klubb fått mange nye venner.

Med klar filosofi, stor arbeidskapasitet, mot og kompetanse har Martí Cifuentes bygd opp et Sandefjord som tør å spille jevnt med de beste.

Over hele verden vil 2020 alltid huskes for korona. Her i Sandefjord vil vi også huske et lag som ikke var redde for noen, og det skal vi bygge videre på.

Vi ønsker å takke hele trenerteamet for en fantastisk sesong, og ønsker Martí og Jordi lykke til videre.»

Her er takkevideoen med noen magiske øyeblikk:


Annonse fra Eliteserien: