Takk for innsatsen!

Sandefjord Fotball skiller lag med Erik Næsbak Brenden (27), Moussa Njie (26), Chuma Anene (28) og Zé Eduardo (30) etter årets sesong.

Erik Næsbak Brenden (27) kom til SF før 2020-sesongen og blir stående med 46 kamper og fire mål i blått. Han fikk en pangavslutning på årets sesong, da han scoret et helt avgjørende mål borte mot Haugesund. Vi kommer også til å huske kremmerhuset i krysset mot Kristiansund i siste hjemmekamp på Release Arena. 

Moussa Njie (26) signerte en korttidskontrakt med Sandefjord Fotball i juli i år, en avtale som gjorde han til SF-spiller ut sesongen. Det ble med totalt ni kamper i SF-drakta for Holmlia-gutten, som blant annet har en bakgrunn i Vålerenga, Stabæk og Odd. 

Chuma Anene (28) ble signert av på «Deadline day» den 31. august i år. Den storvokste kraftspissen fikk bare ett innhopp i SF-drakta, og det skjedde mot gamle lagkamerater i Vålerenga den 9. september.

Jose Eduardo De Araujo (30) – bedre kjent som Zé Eduardo – ble hentet til Sandefjord før 2020-sesongen. Brasilianeren kom med en imponerende CV, som blant annet inneholder aldersbestemte landskamper, ungdomsmesterskap med de store stjernene og opphold i flere europeiske toppklubber. Men skader begrenset hans tid også i Sandefjord, hvor det totalt ble 23 kamper.

Vi setter stor pris på innsatsen de fire spillerne har lagt ned for klubben, og ønsker alle lykke til videre!

Annonse fra Eliteserien: