Syv debutanter mot Odd

Det var flere som fikk sine første minutter i SF-trøya i årets første treningskamp mot Odd søndag ettermiddag. Filip Loftenes Bjune (F.2005) i toppbilde, var en av fire unggutter fra utviklingsavdelingen

Det ble en fin gjennomføring søndag, da Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegstrøm fikk se guttane i aksjon for første gang. Vi starter kampen solid, og får frem momenter som en har trent på de siste månedene. Det var knyttet flere spørsmålstegn inn mot årets første test, og trenerne gir spillerne godkjent på gjennomføring.

Hele syv spillere fikk sin debut i A-lagsdrakta

Andreas Albertsen (16) er en ung og talentfull sisteskanse, som startet årets første kamp. En solid gjennomføring, der han er beveglig og har kontroll på sine 45.minutter på banen. Han ble byttet ut i pausen til fordel for nysignerte Frederik Due (28). Frederik er en keeper med mye energi, og god med begge ben. En god gjennomføring for dansken der han kommer godt inn i varmen og klar for å gi en kamp om keeperplassen. 

Vetle Walle Egeli (16) fikk 45. minutter på venstrebacken i andre omgang. Her får vi inn en unggutt med god pasningsfot og trygg med ballen som det blir spennende å følge videre. Fredrik Nordal (18) og Filip Loftenes Bjune (15) kom inn de siste 10.minuttene og fikk føle på nivå mot et godt Eliteserielag. Fire unggutter får altså sjansen i årets første treningskamp noe som igjen poengterer hvilken god jobb som gjøres i utviklingsavdelingen. Dette er spillere vi kommer til å se mer av i tiden fremover. 

Amer Ordagic (27) er vår siste signering som det skal bli veldig spennende å få i gang. Dette er en spiller med god erfaring, og vet hva som må legges ned. God til å finne posisjonering og kan gjøre ting på egenhånd. Dette blir en spiller vi får stor glede av i årets sesong.

Franklin Daddys Boy Nyenetue (20) fikk solide 70.minutter på kanten mot Odd. Dette ble en kamp der vi virkelig ser hva han er god for. Rask og driblesterk kantspiller som skyter fart på høyrekanten, og setter høyrebacken til Odd på prøve. 

Førstkommende onsdag 21.april venter sesongens andre treningskamp. Da møter vi Mjøndalen på Consto Arena Kl. 13:00. En ny kamp der store deler av troppen vil bli benyttet, og vi får igjen sett status på hvor vi står. 

Annonse fra Eliteserien: