Stygg skade på Stokke-spiller Kasper Markussen

Stokke-Sandefjord Fotball2 2-8

Det ble dramatisk da våre unggutter skulle trygge tabelltoppen i mandagens kamp mot Stokke. Etter om lag 20 minutters spill så var Martin Gjone i duell med Stokke-spiller Kasper Markussen – som tidligere har vært innom SF-systemet – og det endte på verst mulig måte. Det hele ble beskrevet som et uhell – hvor ingen selvsagt ønsket å skade hverandre – likevel så brakk Kaspers leggbein tvers av. Kampen ble stanset i en halv times tid – hvor ambulanse ble tilkalt og Kasper kjørt til sykehuset.

Alle i SF ønsker Kasper lykke til og god bedring. Vi håper at rehabiliteringen går bra – og at han så snart det er mulig blir å finne på banen igjen. Rent sportslig så ble det ingen god dag for Stokke. Allerede etter tre minutters spill så måtte en forsvarer opptre som målvakt – og reddet ballen med hendene på streken – det ble selvsagt rødt kort og en så ugrei start på matchen som overhodet mulig. Også skjedde det triste beinbruddet til Kasper – og dermed så ble det en helsvart kveld for Stokke.

Etter oppholdet så ble det en komfortabel seier for SF. – Vi åpnet litt slurvete, men så fikk vi full kontroll og styrte det hele. Vi hadde jo fordelen av overtall nesten hele kampen – så det var vel ingen overraskelse at det ble såpass klart til slutt. Sånn som det ser ut nå – så styrer vi mot tabelltopp i vår lokale avdeling i 4. Divisjon. Og mot Stokke stilte vi med et lag som hadde gjennomsnittsalder på rundt 17 år. Vi har det yngste laget i vår avdeling. Samir Saric er hovedtrener for SF2 – en fornøyd sådan…

Av våre aldersbestemte landslagsspillere – så spilte Vetle Walle Egeli en omgang – før han drar på landslagssamling. Og Filip Loftesnes-Bjune var allerede på oppdrag med flagget på brystet. – Våre gjenværende unggutter klarte seg jo utmerket – jeg merker framgang fra kamp til kamp. I løpet av de siste to-tre årene har vi vel hatt om lag 10 spillere på ulike landslag. Det er jo et bevis på at jobben i Akademiet fungerer. Nå er jo drømmen til meg og resten av SF-folket at vi vinner serien og klarer kvalifiseringen til 3. Divisjon. Og at A-laget beholder plassen i Eliteserien. Pr. nå er det jo en realistisk drøm. Slår dette inn så kan 2023 bli et herlig fotballår. Samir Saric trives om dagen…..

Annonse fra Eliteserien: