Storm og Martin har fått A-lagskontrakter

blir SF-spillere ut 2026-sesongen

Martin Gjone (18) og Storm Bugge Pettersen (17) har begge fått forelagt en avtale som varer ut sesongen 2026. – Nå er det slutt på usikkerheten – om hvor og når jeg skal følge treningene med A-laget. Nå er jeg en permanent del av klubbens beste spillere. Jeg ser på dette som en stor tillitserklæring – og nå er det bare å fortsette utviklingen. Dette er en god nyhet. Det har jo så langt vært litt fram og tilbake – men jeg føler at mange solide kamper med andrelaget i 3. Divisjon – har overbevist Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegstrøm om at jeg holder ønsket standard. Dette var skikkelig moro. Jeg har jobbet beinhardt over lang tid. Og nå kom belønningen. Martin Gjone tar imot «høstgaven» med et stort smil – og legger til at det er sterke folk som kommer fra Kvelde.

 

Og felles for både Martin og Storm er at begge har idrettskarrieren planlagt. For lengst. – For min del så står det skrevet i stein. Jeg skal bli toppspiller. Det er utrolig inspirerende å trene daglig med A-laget. Du merker det først og fremst på tempoet. Det går mye raskere unna her – enn det gjør for eksempel på andrelaget. Også merker jeg det på fysikken. Her må man bite fra seg. MEN jeg tåler kritikk fra de mer etablerte spillerne – for det gir utelukkende utvikling. Jeg tar til meg kjeften – og bryr meg ikke nevneverdig. Skal man gå til topps i det gamet her – må man være hardhudet. Jeg har min styrke i tryggheten med ballen – og forhåpentligvis kloke valg utpå banen. MEN for all del – jeg har mye å gå på. Nå er det all in. Martin Gjone er inne i varmen. For godt.

 

Storm er ett år yngre enn Martin – og har allerede kommet langt i sin utvikling. Også han har staket ut kursen. – Selvsagt er dette en stor inspirasjon – og drømmen om en fotballkarriere kommer jo nærmere og nærmere. MEN det har aldri vært noe annet for meg enn fotball. Jeg vet at det er et langt lerret å bleke – MEN det å få en slik avtale på plass oppfatter jeg som en skikkelig milepæl. Jeg spilte ikke så mye på SF2 på vårsesongen – MEN nå har jeg vel startet i en sju-åtte kamper og scoret fem ganger. Jeg har vel sparket godt i fra meg. Det har tydeligvis vært tilstrekkelig for å få «proffdrømmen» oppfylt. I første omgang. 17-åringen har nemlig ikke lagt skjul på at ambisjonene på sikt strekker seg utover Norges grenser…

 

Og det er tydelig at Storm har noen verdifulle egenskaper som gjør han til en meget spennende angriper. – Jeg har vel nese for mål – og en grei fart inne. MEN kanskje min største spisskompetanse er presspillet – jeg er aggressiv i den delen og ofte så ender det med målsjanser for mitt lag. Eller for meg. Det er selvsagt stor stas å få en avtale på plass – og målet er jo å etablere meg på A-laget her i SF. Og at det kan gå fort i denne bransjen – er vel Danilo Al-Saed et lysende eksempel på. Han kom jo fra svensk tredje nivå – og har allerede gjort stor suksess i Eliteserien. Det gir jo motivasjon for oss andre. Storm har en fin blanding av ydmykhet og ambisjon. Det kan føre han langt. Og både Gjone og Bugge Pettersen har framtiden foran seg og store muligheter til å lykkes. I begge ender av banen.

Annonse fra Eliteserien: