SpareBank 1 Sørøst-Norge forlenger med SF

Ny tre-års avtale signert

SpareBank 1 Sørøst-Norge har vært en lojal samarbeidspartner med Sandefjord Fotball siden klubben ble stiftet. Nylig ble en avtale som gjelder ut 2026 signert. Og begge parter er strålende fornøyd med samarbeidet så langt. - Uansett om SF beholder plassen i Eliteserien - eller ikke - så ønsker vi et fortsatt samarbeid. Nå tror vi bestemt at laget beholder plassen - MEN det er ikke avgjørende. Vi har vært med hele veien. Og vi tenker langsiktig. Forteller sponsoransvarlig Lars Høgli Skau (på bildet øverst til høyre - de andre er sett fra venstre Hans Erik Ødegaard, Vetle Walle Egeli, lokalbanksjef Fredrik Thorsen, Jacob Dunsby og en fornøyd Espen Bugge Pettersen i bakgrunn).

Til neste år skal SpareBank 1 Sørøst-Norge fusjonere med SpareBank 1 SR-Bank. Og blir med det Norges tredje største bank. - Vi blir større - men vi vil fortsatt ha vår lokale profil. I minst like stor grad som før. Vi ønsker en aktiv samarbeidsavtale med SF - og vi bør sikkert bli bedre til å benytte oss av det betydelige nettverket som SF har i sin sponsorpool. Det har vi planer om framover.  Vi ser fram til nye sesonger med SF. Lars Høgli Skau er tilfreds med den nye avtalen.

Også lokalbanksjef Fredrik Thorsen er glad for at hans gamle klubb fortsetter samarbeidet med sin nåværende arbeidsgiver. - Vi står alltid klare til å betjene alle SF-supportere - og selvsagt resten av byens innbyggere. Vårt kontor i Sandefjord skal selvsagt bestå - og vi skal anstrenge oss til det ytterste for å gi våre lokale kunder den beste form for service. Også ser det jo bra ut med tanke på en femte sesong i Eliteserien på rad. Fredrik holder tømmene når SF skal ut i to avgjørende seriekamper de nærmeste dagene.

Det er vel unødvendig å informere om at vi i SF er svært fornøyd med samarbeidet med SpareBank 1 Sørøst-Norge. MEN vi gjør det likevel....

Annonse fra Eliteserien: