Sødlund: - En av mine beste kamper

Sandefjordingen André Sødlund satt spikeren i kista mot FK Haugesund og kunne juble for tre nye poeng etter kampen.

- 3 poeng her smaker ufattelig digg, smilte André Sødlund i garderoben etter kampen mot FK Haugesund.

Lysluggen som spilte sine barndomsår i Ballklubben hadde akkurat kronet en veldig god kamp med å sette inn lagets siste mål i 2-0 seieren på hjemmebane. - I første omgang har vi okay kontroll. I andre omgang kjører vi over de, selv om de også har et par fete sjanser. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive Ingvar (Jónsson), men han er viktig, understreker Sødlund.

20-åringen som straks passerer 50 kamper for klubben følte selv at kampen var en av sine beste kamper i SF-trøya. - Det går bare en vei heldigvis. Det er oppover. Jeg føler det bare blir bedre og bedre for hver match og i dag er kanskje en av de beste kampene jeg har spilt i SF-trøya, sa Sødlund etter kampen.