Siste reisebrev fra Akademiet i Danmark

Reisebrev dag 4 fra G19

Reisebrev Siste dagen på treningsleir startet vi dagen med en god frokost klokken 08:30, hvor alle klarte å møte til tiden. Idag hadde vi kamp mot Aalborg som vi alle forventet skulle være på et høyt nivå. Kamp møte startet 10:30, der gikk vi gjennom hvordan vi skulle presse vår spillmodel og det grunnleggende for å vinne.

Etter kampmøte gikk vi å skiftet til kamptøy og dro ut på feltet for å starte oppvarmingen. Kampen startet 13:00 vi spilte bra i deler av kampen å klarte å score ett mål, Sheroan sender en pasning til Ramstad som setter ballen i målet mot et bra Aalborg lag. Men til tross av en god innsats endte det med et 3-1 tap. Etter kampen spiste vi å så A-laget få 2-2 mot Viking og se Haaland score to mål i sin premier league debut. Klokken 20:30 dro vi fra hotellet til fergen som ankommer Larvik 2 på natten.

Mvh Magnus, Storm, Halvor, Mads

 

Reisebrev dag 4 fra G16

I dag(søndag) klokken 08:30 startet dagen og frokost var det første som sto under agendaen for G 16 og G 19. Frokosten denne dagen besto av gode rundstykker, cornflakes og godt pålegg. Deretter gjorde Sandefjord lagene seg klare for en bra og lærerik dag med videre utvikling. For det første måtte laget rydde og pakke. Fordi i dag var dagen vi skulle hjem. Kl 10 skjekket vi ut rommet og vi gjorde oss klare for en styrkeøkt, mens på den andre siden, gjorde G 19 seg klare for match.

Etter styrkeøkten spise vi en deilig lunsj som i dag var servert med Pesto og kylling. Kl 1300 var det avspark mellom G 19 og Aalborg sitt junior lag. Kampen skulle bli en jevn kamp som til slutt gikk til Aalborg sitt favør. Videre gjorde G 16 seg klare for sin andre økt, som altså var en fotballøkt. Denne besto av en rolig økt for noen, mens andre hadde en hardere økt. Kl 1800 spiste vi middag, og vi spiste Kebab og salat ved siden av. Resten av dagen gjorde vi oss klare for avreise til Norge. Kl 20:30 dro vi fra hotellet i Danmark med masse positivt som skal føre til videre utvikling.

Mvh rom 16 - Emil, Jakob, Alem og Andreas

Annonse fra Eliteserien: