SFs Gatelag nominert til kommunens inkluderingspris

En av Gatelagets trenere - Roger Iversen - er begeistret for at Sandefjord Kommune har nominert SFs Gatelag som en kandidat til inkluderingsprisen 2022. - Ser vi tidligere prisvinnere i denne kategorien - så må jeg si at vårt arbeid med dette prosjektet både har blitt synlig og satt pris på. Det var en respekttabel liste på de som har mottat denne prisen. Det betyr mye for oss som jobber med de flotte personene på daglig basis - MEN det er også veldig tilfredsstillende at juryen som er satt til å finne verdige mottakere - også har merket seg Gatelaget. Roger Iversen er stolt av sitt lag. Med god grunn.

Utdelingen finner sted i Hjertnes Kulturhus den 4. Februar - men bare det å bli tatt med i betraktningen føles som en stor seier. - Vi har fått en posisjon - og heldigvis så forstår alle at arbeidet med Gatelaget utgjør en stor forkskjell på de som deltar. Det er åpenbart at det offentlige også har en stor samfunnsøkonomisk gevinst her - MEN det aller viktigste er at livet fra en tilværelse i rus og mørke - kan bli totalt forandret. Personlig merker jeg en enorm forskjell fra da den enkelte kom med på laget - til de i dag framstår i en helt annen forfatning. Det gir også vår jobb mening. Roger Iversen har treneransvaret sammen med Petter Olsen. Også Morten Vestly er en viktig bakspiller på ledersiden.

Sandefjord Fotballs Gatelag startet opp i 2015 - og møtes til felles frokost tre dager i uken oppe på Release Arena. - I tillegg til selve fotballen - og dens gleder - så er det hvert individs evne til å tenke vi i steden for jeg. De tar hensyn til hverandre - og det er jo en forutsetning for at alt skal fungere. Nå er det kollektivet som er i fokus - og ikke egoet. Også er jeg overvist om at plan og struktur er en viktig faktor. Det å møte opp til faste tider - og ikke skuffe sine lagkamerater. Det er viktig. Iversen kan også fortelle om en "bonustur" til Gran Canaria nå nylig. - Alle oppførte seg prikkfritt - og det ble nok en vellyket treningsleir på tampen av sesongen.

Nå gjenstår utdelingen i begynnelsen av februar, men uansett vinst eller "kun" nominasjon - så er det er ære bare å bli tatt med i det gode selskap. - Nå skal vi planlegge en turnering - forhåpentligvis en gang i mars her på hjemmebane. Der inviterer vi noen nabolag - samt en av SFs sponsorer som har et ekstra fokus på vårt Gatelag. Det er advokatfirmaet SANDS - som også ønsker å delta i cupen - samt å informere om hvilke tjenester de kan tilby. Det blir nok en innholdsrik og artig dag. Avslutter Roger Iversen. En av de viktige bakspillerne på SFs Gatelag...

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: