SFs Gatelag har en fantastisk samarbeidspartner

Matsentralens bidrag betyr enormt….

Matsentralen er en landsomfattende virksomhet som mottar matvarer fra et stort antall leverandører – store kjeder og grossister som leverer et variert sortiment ut til de ulike sentralene rundt om i Norge. – Maten holder meget høy standard. Det kan være ulike årsaker til at Matsentralen mottar grønnsaker, middagsmat, pizza, juice og alt mellom himmel og jord – men uansett så er alt friskt og ferskt. Også betyr den store matposen mye for våre spillere. Jeg kjører hver torsdag til Larvik – for der er det en filial – så fyller jeg opp bilen. Drar hjem og «komponerer» en pose til hver av våre spillere. Dette skjer stort sett hver eneste uke. Gjett om dette bidraget har stor betydning. For noen et helt avgjørende bidrag til matbudsjettet. Dette gjør jeg med stor glede – det gir mening. Roger Iversen er en av Gatelagets ledere. At Sandefjord Fotballs eget Gatelag er mer enn bare fotball – ja det forstår alle. 

Vi har registrert at vårt Gatelag ikke utelukkende holder på med fotball. På langt nær. – Kampene, turneringene og fotballen ligger jo i bunn. Det er klart. MEN det er så mye mer. I det store bildet forsøker vi å få våre spillere inn i en strukturert og meningsfull hverdag. Det som kjennetegner våre folk er at samtlige har hatt store utfordringer i livet. Og nettopp det at det kommer en velfylt og stor pose med mat – stort sett hver uke – det betyr så uendelig mye. Det er et genialt konsept egentlig. Min belønning som forsøker å hente, sortere og utlevere disse betydningsfulle varene – er jo også stor – gleden og takknemligheten fra våre spillere er isolert sett lønn så det holder. Det er verdt kjøreturen til Larvik hver torsdag. Roger Iversen er sammen med Petter Olsen og Morten Vestly de som har ansvaret for at vårt Gatelag er et bra sted å være. Og den jobben gjør de alle på en samvittighetsfull måte…

Matsentralen er ikke et sted hvor enkeltpersoner kan komme for å motta matvarer – dette er et tilbud for organisasjoner av ulikt slag og stiftelser. Vårt Gatelag er jo en stiftelse. – Det er klart at dette initiativet fra landets ulike leverandører kan utgjøre en stor bonus for eksempel vanskeligstilte barnefamilier. Og flere av våre spillere har jo ikke bare seg selv å tenke på. Jeg følger jo selvsagt intenst med på vårt A-lag – og deres kamper med spesiell stor interesse. MEN Sandefjord Fotball er så mye mer. Så veldig mye mer. Personlig så kan jeg knapt nok tenke meg en jobb som gir større mening enn nettopp dette. Vår eget «matbud» Roger Iversen og hans kolleger er ikke bare trenere og ledere. Nå har de nok en gang utvidet repertoaret.

Annonse fra Eliteserien: