SF2 med årsbeste mot topplaget

Sesongens første tap for Pors

(SF2-Pors 3-2, 3. Divisjon avd. 4). Forsterket med blant annet Fredrik Pålerud (bildet over) og mange andre aktuelle A-lags kandidater - vartet vårt andrelag opp med en strålende prestasjon mot det fysisk robuste laget fra Poprsgrunn. De kom til Gamle Stadion med 25-8 i målforskjell - og 21 poeng på sju kamper. MEN de måtte dra nedover E18 utpå tirsdagskvelden med en kollektiv frustrasjon - og null poeng. En real karamell for topplaget - og en overbevisende hjemmeseier.

For den første halvdelen var ikke like overbevisende fra Samir Saric sine gutter. Da vi snakket med spillerutvikler Tom Helge Jacobsen i pausen - så hadde han på ingen måte gitt opp håpet. - Pors er sterke og kjappe på kontringer - MEN her er det fortsatt store muligheter til å få med seg noe. Ikke alle våre nøkkelspillere har levert helt optimalt i de første 45. Det kommer i andre omgang. Nå tar vi en skikkelig pauseprat. Og gjett om Tom Helge fikk rett. "Guttane" kom ut etter pause - med plan, struktur og fighting spirit.

Og de kjørte rett og slett en ønskereprise fra A-lagets oppvisning mot Odd dagen før. Alt ble avgjort i løpet av 13 minutter - tidlig i andre omgang. Først utlignet Mohamed Moussa Scour. 1-1. Så noen minutter etter - så valgte samme mann å ha regien. Han stormet til ute på kanten - og serverte kompis Sebastian Holm Mathisen. Han var treffsikker og 2-1. Like etterpå sto Sebastian for forarbeidet - og la inn til Wally Njie. Han forlenget pasningen - og samarbeidet mellom målvakt Petter Hagen og midtstopper Tobias Garstad var ikke optimalt. Og ballen rullen inn i nettet. 3-1. Og det etter et fullstendig sceneskifte. Meget god angrepsfotball fra SF sin side.

For selv om Stefan Mladenovic (ex.SF) la et hjørnespark inn foran mål - som gikk via en SF-spiller - så ble det med den reduseringen. Kampen ebbet ut med 3-2 - og en fullt fortjent seier for vertskapet. Og det ble meget høy temperatur ute på kunstgresset etterhvert. Den mest aggressive var den gamle SF-spilleren Stefan Mladenovic. Han fikk til slutt gult for protester. Og den fargen må han være fornøyd med. Uansett om det var litt mer krig enn fotball det siste kvarteret - så var det en herlig prestasjon fra våre gutter...