SF2 måtte gi tapt for sterke Vigør-spillere....

Og det ble hett i sluttsekundene...

(SF2-Vigør 2-4, 3. Divisjon, avdeling 2 – Jotun Arena). Det var varmt i maisola oppe på vårt nye kunstdekke i går. Og det ble virkelig høy temperatur helt mot slutten. Et sammenstøt mellom vår egen Sherif Abdullahu og sørlendingenes innbytter Mohammed Aiman Abdalhalim – endte i litt skuespill og mye dramatikk. Det ble deretter delt ut gult kort til gjestenes trener Kjetil Ruthford Pedersen – og begge innbytterbenkene hadde sitt å fortelle hverandre. Men før bråket helt på tampen ble det spilt fotball. Og det ble også debut fra start for vårt talent fra Holmestrand – Lamin Huchard-Nije. (På bildet over ser vi Lamin under oppvarming - foto Jørn Werner Granerød Horntvedt). Ennå ikke fylt 16 – og full av offensive fibre og et lynhurtig steg. Det var gøy å følge Lamins første omgang – der han stadig var på farten ute på sin kant. – Det var helt topp å debutere blant de store gutta. Det er fotball for alle penga her i gården. Må dessverre si at skolen kommer litt i andre rekke. Dette frister til gjentakelse. Lamin – med tre U15-kamper for Norge – er en spiller vi gleder oss til å følge framover.

Men det var Vigør som tok ledelsen allerede etter ni minutter. Brage Aadnøy Andreassen fikk stå helt alene på lengste – og dundret til bak en sjanseløs Alem Omerinovic. Det var en kalddusj i varmen. Likevel fortsatte vi å spille og bearbeide uten at det ga tellende resultater. Gjestene fra Sørlandet spilte mer langt – mens vi styrte det på vår måte. Mye ball på våre unggutter, men det ble ikke farlig før halvveis ut i omgangen. Da la Lamin Huchard-Nije inn til Adrian Bunjaku – som traff keeper Henrik Webb Dahl i brystet. Vi var på høyde, men helt mot slutten av første halvdel så kom Ardin Qorraj seg fri – og fra kort hold dunket han på volley inn nummer to for gjestene. Den var tung å ta med seg i garderoben. Likevel så fortsatte vi med vårt signatur-spill etter hvilen. Og vi noterte en stor sjanse for Martin Rolando Engdahl etter en times spill. Han fikk ikke helt fart på avslutningen – for øvrig etter et herlig SF-angrep.

Da innbytter Teodor Skoglund Witzøe feide inn bortelagets tredje mål – så trodde vi spenningen var over og at kampen var punktert. Likevel fattet unggutta til Samir Saric nytt håp – da Rolando satte inn en retur. Dette skjedde etter 76 minutter – og det var godt med tid til å hente inn forspranget. Men isteden ble det Adi Dukic som punkterte det hele 10 minutter før full tid. Da hjalp de lite at Storm Bugge Pettersen – som erstattet Lamin etter pause – satte sikkert et straffespark i mål. Da var tiden for lengst ute. Og vi står fortsatt med åtte poeng. Etter åtte serierunder. Det er nok en liten trøst for mange av våre gutter – at Vigør ligger bak oss på tabellen.