Samir

SF2 fortsatt uten borteseier...

- Årets desidert verste opplevelse...

(Staal Jørpeland-SF2 8-0, 3. Divisjon, avdeling 2 – Jørpeland Stadion). Trener Samir Saric var svært misfornøyd med innsatsen til sine gutter denne gang. (På bildet over ser vi Samir fra glansdagene - foto NTB).  Vårt rekruttlag stilte med bare fire spillere som var med mot Sandens/Ulf 2 forrige mandag. Hjemme på Jotun Arena spilte vi en glitrende kamp – og det ble til slutt 7-0. Det var den gang. Nå fikk våre unge talenter smake litt på den samme medisinen, men nå ble vi herjet med. Vi møtte et voksent og velspillende hjemmelag – og da dommer Marius Clarholm blåste av etter 94 minutter – så sto det 8-0 til vertskapet. Det ble en lang tur til Vestlandet for Samir og hans unge mannskap – og den blir nok ekstra drøy hjemover igjen. Åtte baklengs er vondt å svelge, men det må føres på kontoen for læring. Det var en uheldig kollisjon denne gang, fordi A-laget spilte dagen i forveien mot Sarpsborg 08. Og dermed så var det begrenset med disponible forsterkninger fra de som er nærmest bestelaget.

 

Samir hadde en tung kveld på sidelinjen nede på det vakre anlegget i sørlige Ryfylke. Utsikten mot fjorden var postkort-vakker, men våre spillere fikk ikke tid til å nyte utsikten. Det smalt tidlig – også bare fortsette det. – Dette var blytungt. Jeg er selvsagt meget, meget skuffet. Nå fikk vi et brutalt møte med voksenfotball. Dette var et møte mellom gutter og menn. Vi har hatt en fin-fin utvikling så langt i sesongen – men nå var det minst to steg tilbake. Vi var virkelig ikke overbevisende i denne matchen. Rett og slett elendige bakover – og ikke skarpe nok framover. Vi mistet litt fatningen i flere situasjoner. Vi hadde jo en periode hvor vi hang godt med. Likevel skal ikke 0-8 være mulig. Samir Saric summerer opp sesongens dårligste kamp for vår del. Perioden han sikter til var nok slutten av første omgang. Da var vi på høyde med våre motstandere.

 

Vi kom med selvtillit ned hit etter utklassingsseieren sist, og det tok 20 minutter før det første baklengsmålet kom. Og like etter kom nummer to. Da så det mørkt ut, men så fikk vi til noen kombinasjoner og vi beholdt ballen litt lenger i laget. Likevel ble ikke Theodor Fevang (ex. Strømsgodset) satt på de vanskeligste prøvene i Staal-buret. I andre halvdel så raknet det – og storscorer Brage Woie boltret seg stort ute på kunstgresset. Fire fulltreffere ble det på 24-åringen – og et par av dem var det høy klasse over. Alem Omerinovic hadde ingen god opplevelse aller bakerst – og var ofte overlatt til seg selv. Vi har muligheten til å reise oss allerede til lørdag 18. mai. Da kommer Start 2 på besøk til Jotun Arena.

 

 

Annonse fra Eliteserien: