SF søker kvalifisert spillerutvikler/trener...

også med fagområde scouting/spillerlogistikk...

Sandefjord Fotball utlyser nå en kjempespennende jobb for deg som brenner for spillerutvikling og Scouting/spillerlogistikk. Vi ser først og fremst etter en høyt motivert, faglig sterk og utviklingsorientert spillerutvikler/trener. Det er ønskelig med erfaring fra arbeid med toppspillerutvikling, gjerne med spiller/trener erfaring fra toppfotballen. Den vi søker må like å jobbe med unge spillere, og ha stor interesse for analyse og scouting. Vi er på jakt etter en person som evner å kombinere sterke relasjonelle evner med høye krav og standarder. Du må trives i et ambisiøst og faglig sterkt miljø som alltid søker utvikling. 

 

Du får følgende primære arbeidsområder i stillingen: 

Hovedtrener for klubbens G14 lag. Dette er et hospiteringslag som samles til trening i forbindelse med kamper i Nasjonal G14-serie og kretskamper. 

Trener (spillerutvikler) for NFF Vestfold kretslag G13/G14 - som består av de fremste spillerne fra samarbeidsklubbene. (Kretslagsperiode oktober-april) 

Spillerutvikler G15-G17. Delta på ukentlige treninger med G15 og/eller G17 med ansvar for den individuelle oppfølgning av enkeltspilleren.  Du vil også være en del av treningsplanlegning og gjennomføring sammen med hovedtrener og øvrig trenerteam. 

Identifisere og kartlegge potensielle A-lags-spillere, basert på klubbens spillerlogistikkmodell, A-lagets spillestil og ønsket profil. Di vil være med og videreutvikle spillerlogistikkmodellen og selve kartleggingsprosessen. Kartleggingen gjøres hovedsakelig gjennom bruk av tallstatistikk og video, men også ved fysisk kampobservasjon når dette er nødvendig. (ca. 20% av den totale stillingensgraden) 

Klubbesøk i distriktet. 

Bidra til videreutvikling av klubbens akademi og A-lag i samarbeid med klubbens trenere. 

 

Kvalifikasjoner og egenskaper: 

Erfaring med XPS og analyseverktøy som f.eks. Hudl og Sportscode. 

Det er en fordel med trenererfaring fra toppklubb. 

Minimum UEFA B-lisens/UEFA Youth B. Gjerne også bachelorgrad/master i idrett med fordypning i fotball, evt. annen relevant utdanning. 

Du må være strukturert og utviklingsorientert. 

Du brenner for talentutvikling og er fagnysgjerrig, samt innehar en sterk forståelse av både spillet og talentutviklingsfaget. 

Du har interesse for scouting og spillerlogistikk 

Du er ambisiøs på egne og klubbens vegne. 

Du trives med å arbeide i team. 

Du har en god arbeidsstruktur, er modig og tar grep der det behøves. 

Dialog og samarbeid er naturlig for deg,  og at du er trygg i både intern og ekstern kommunikasjon. 

Stor arbeidskapasitet. 

 

Hva kan vi tilby: 

Et drivende og engasjert miljø. 

Tilrettelegging for egenutvikling. 

Lønn etter avtale. 

Stillingen er en 100%-stilling. 

Vi oppfordrer kvinner til å søke. 

 

Søknad sendes til Utviklingsansvarlig [email protected] 

Søknadsfrist: omgående. 

 

Annonse fra Eliteserien: