SF-Podden jubilerer

Gutta i SF-Podden har nå spilt inn og publisert episode nr 150. Lytt til jubileumsepisoden i dag, og bruk det som oppladning frem mot kampen mot Bodø Glimt på søndag.

Hele katalogen til SF-Podden består nå av over 160 timer materiale, inkludert jubileumsepisoden. I hele fem år har gutta møttes mer eller mindre ukentlig i studio hver sesong. I tillegg til de ukentlige episodene finnes også noen spesialepisoder blant materialet. 

Siden oppstarten er det gjort ca 54500 avspillinger, noe som gir et gjennomsnitt på 360 lyttinger pr episode. Her har vi som lytter til SF-Podden en del å gå på. Dette er jo rundt 10% av antallet som er på stadioen på en normal hjemmekamp.

SF-Podden har i skrivende stund 972 likes på Facebook, la oss alle gå sammen om å hjelpe gutta til å nå 1000 likes denne sesongen. Alle kan hjelpe til ved å dele episodene som legges ut.

Faglig sterk gjest

SF-Podden har i jubileumsepisoden fått med seg en svært faglig sterk gjest i studio. Hovedtrener Marti Cifuentes er gjest og deler av sin lidenskap for fotball. Det kommer også en historie om Marc Vales.

Kampen mot Molde

Det ble en svært så lykkelig dag sist lørdag. Sandefjord Fotball klarte det svært få ville trodd før sesongen, nemlig å sikre 6 poeng mot Molde i en og samme sesong. Og Marc Vales ble matchvinner for andre gang mot Molde.

I den 150. episoden snakker gutta denne kampen og har satt en børs. Det er noen av Poddens faste lyttere som ikke er helt enig i hvordan gutta bruker poengskalaen, så det har vært litt diskusjon om dette på Facebook, og det er bra!

Her er børsen:

spillerbørs mot Molde 20200926

Vrien bortekamp

Gutta i SF-Podden har flere ganger omtalt den kommende kampen som sesongens vanskeligste og mest nervepirrende kamp. Nemlig Bodø Glimt i Bodø. B/G har jo som kjent ikke tapt en eneste kamp i år, og har bare seire hjemme på Aspmyra.

Nå skal det nevnes i en bisetning at laget er bittelitt svekket i denne kampen. Det er suspensjon og spillersalg som er årsaken.

Gutta ringer også Glimtsupporter Anders Karlsen.

Imidlertid er gutta i SF-Podden urokkelige i sin tro på at de blå kan klare denne bataljen også. Laget gutta har plukket ut er som følger:

laget mot bodø glimt 20201004

Som dere ser så har ikke SF-Podden gjort noen større endringer fra laget som spilte mot Molde, faktisk ingen i startellveren. 

Lytt til episoden

Kan vi ikke alle gjøre en innsats for at denne jubileumsepisoden skal bli en av de absolutt mest avspilte i SF-Poddens historie? Det er rett og slett bare å klikke på lenken under, og lytte.

For øvrig kan vi legge til at alle episodene som gutta har laget ligger i Spotify. Det er bare å lytte seg på den en godbiten etter den andre.

Annonse fra Eliteserien: