SF-Podden episode 140 - Drittbedring

Superreserve Ken-Inge Stensrud har vært i studio sammen med Jørn og Leif Tore og laget episode 140 av SF-Podden. Det snakkes om kampene mot Haugesund og Viking, og vi ser frem mot kampen hjemme mot Sarpsborg 08. Spillerbørs og laguttak!

Det er tett kampprogram om dagen. To kamper i uka har det til nå vært spilt, og det betyr at SF-Poddes episoder tar for seg to spilte og en kommende kamp. 

Kampen mot Haugesund

Nok en gang ender det med et forsmedlig tap. Det mangler hele tiden litt, for at laget skal være helt på plass. I denne episoden går vi igjennom kampen som ble spilt, og vi har selvsagt satt børs på spillerne. Her er børsen vår mot Haugesund.

spillerbørs mot Haugesund 20200628 - ny2

Kampen mot Viking

Onsdag 1. juli reise guttane til oljebyen for å møte Viking. En langt bedre kamp av SF, så langt sesongen nest beste kamp i våre øyne. Imidlertid mangler det også her litt på marginene for å være helt der de skal være.

Vår børs ser slik ut:

spillerbørs mot Viking 20200701-ny

Kommende kamp mot Sarpsborg 08

S08 har ikke hatt flyten de heller i de siste kampene. Torsdag endte det med 1-2 tap mot Brann. Er dette bra for oss? Eller er det ikke så bra? Uansett har vi plukket ut det laget vi ønsker at skal starte mot Sarpsborg 08.

laget mot sarpsborg 08 20200705

Hva tenker dere om laget vi har plukket ut? Det er flott om dere ønsker å kommentere/diskutere dette på vår Facebook side!

Dere kan lytte til episode 140 her!

Annonse fra Eliteserien: