SF låner stopper fra Lillestrøm

Philip Slørdahl (21) på utlån fram til 1. August

Vår kaptein Sander Moen Foss fikk kun spille to seriekamper fra start av i sesongen 2022 – før fremre korsbånd i høyre kne røyk tvers av. Også menisken ble ødelagt i samme slengen. Dermed så trengte vi et alternativ på stopperplass – og nå er det klart at Philip Slørdahl kommer på lån – foreløpig fram til 1. August. Og til tross for sin unge alder – så har Philip solid erfaring fra det øverste nivået i norsk fotball.

Han kom til Åråsen og Lillestrøm i 2018 – og fikk signert sin første proffkontrakt året etter. I ungdomsårene spilte han for Frigg og Sagene. Han debuterte for LSK den 22. Mai 2019 i andre runde i NM mot Kvik, Halden. Der dannet han midtstopperpar med Sherriff Sinyan – som senere gikk ti Molde. Samme år debuterte han i seriesammenheng mot Kristiansund borte – hvor han var så uheldig å lage i selvmål i 2-5 tapet. Senere har det gått atskillig bedre – både for klubben fra Romerike og Philip.

Den robuste stopperen på 188 cm spilte 15 kamper fra start av i OBOS-ligaen i 2020. Det endte med opprykk – og i fjorårssesongen så fylte han på med 10 kamper fra start av i LSK-forsvaret. En fjerdeplass på nyopprykkede Lillestrøm var en meget sterk prestasjon. Nå er den sterke midtstopperen fra Oslo klar for SF.

Annonse fra Eliteserien: