SF keeperskole med ny runde

SF-akademiets keepertrener – Sven Moan Rui – starter ny runde med keeperskole den 3. februar 2024

Vi gjentar suksessen og inviterer til en ny runde med syv økter med oppstart på lørdag 3. februar, sier Sven Moan Rui. Det gjelder å være raskt ute med påmeldingen. For å ha god kvalitet på øktene, har vi begrenset antallet til 60 deltakere.

Alle økter foregår i Sandarhallen, Sandefjord

  • 3. februar   kl 12-14
  • 10. februar kl 12-14
  • 17. februar kl 12-14
  • 24. februar kl 12-14
  • 2. mars      kl 12-14
  • 10. mars    kl 10-12 søndag
  • 23. mars    kl 12-14

Dette er et tilbud for gutter og jenter i alderen 8-14 år som har et ønske om å utvikle seg i keeperrollen. Vi gir et tilbud for alle nivåer, men det er intense økter og vi stiller krav til at deltakerne følger godt med på det som skjer på øktene, sier Sven. Gruppene vil bli differensiert etter alder og/ eller ferdighetsnivå. Vi deler treningsgruppene i to puljer pr. økt, og regner med at det vil bli egne gruppe for jenter også denne gangen.

MELD DEG PÅ HER

Sven forteller at man under keeperøktene kommer til å konsentrere på et hovedtema pr. økt. I løpet av de syv øktene skal vi innom de fleste keeperferdighetene som kreves. Det viktigste er å ta med seg tilbakemeldingene våre trenere gir på hvordan teknikkene skal utføres. Deretter må dette trenes mye på i hverdagen hjemme i klubb, gjerne sammen med en annen keeper, en eller flere kompis eller mamma og pappa. Alt hjelper!

Vi stiller med dyktige og skolerte keepertrenere på øktene. Foreldre og keepertrenere er velkommen til å være til stede under øktene, oppfordrer Sven. Det kan være mye inspirasjon og ideer å hente for keeperaktiviteten i egen klubb.

Det vi forventer er deltakere som er nysgjerrige, har tilstedeværelse og utstråling. Vi stiller med glød og kunnskap!!

Sven Moan Rui er keeperansvarlig i SF utviklingsavdeling, med UEFA A-lisens som keepertrener. Han har mer enn 35 års erfaring som keepertrener på høyt nivå, med til sammen 12 sesonger i Sandefjord Fotball. Han har i flere år bidratt som veileder på feltet i spillerutviklingstiltak for Norges Fotballforbund og han har utdannet en rekke keepertrenere.

 

 Påmelding

 

SF Keeperskole vinter 2024.png

 

Annonse fra Eliteserien: