SF inngår stor samarbeidsavtale med Adseo AS

Sandefjord Fotball er stolte over å få landet en stor sponsoravtale med Adseo AS for større bistand rundt digitaliseringen og større synlighet.

På bakgrunn av den digitale hverdagen som preger oss alle i lys av Covid-19 var det ønskelig å finne en samarbeidspartner som kunne hjelpe Sandefjord Fotball med digitaliseringen.

Valget som hovedsamarbeidspartner falt på det digitale performance byrået Adseo AS

Adseo har kompetanse innen hele det digitale spekteret som må til for å følge med i dagens stadig skiftende teknologi og muligheter. Herunder nettsider, nettbutikker, Google, søkemotoroptimalisering og sosiale medier som Facebook, Snapchat, Instagram med mer.

Adseo innehar et nettverk av gode samarbeidspartnere slik at de kan hjelpe alle bedrifter med digital synlighet. Vi er glade for at Adseo vil etablere seg i regionen som et spennende mediebyrå for alle bedriftseiere som ønsker å få mer ut av sin egen markedsføring.

Partner og CEO, Morten Rydningen, uttaler at det er en stor ære, og et stort sportslig øyeblikk å få ta del i prosessen med å hjelpe Sandefjord Fotball sin digitale synlighet. Ved bruk av moderne teknologi ønsker vi sammen å øke synligheten og tilstedeværelsen for Sandefjord Fotball i sitt regionale område.

Les mer på https://adseo.no

Annonse fra Eliteserien: