SF har signert forsvarsspiller Fredrik Flo ut året

Fredrik Flo er – som navnet bærer preg av – en høyreist spiller som opprinnelig kommer fra Sogndal. 25-åringen er sønn av den gamle landslagsmannen Håvard Flo. – Jeg har to og en halv sesong i Øygarden bak meg – men det laget gikk jo nylig konkurs og dermed ble jeg arbeidsledig. Nå ser jeg virkelig fram til å prestere her i Sandefjord. Her ligger alt til rette for fullt fokus på fotballen. Førsteinntrykket av både byen, trenerne, spillerne og alle folkene i og rundt klubben virker meget oppløftende. Fredrik Flo har trent med «Guttane» i en uke nå.

Og snart så kommer kjæresten nedover. – Det blir helt topp – nå bor jeg på hotell – men så snart hun kommer nedover så blir det jakt på permanent bosted. Selv om jeg har satset mye på fotballen – så har jeg tatt en bachelor i økonomi ved siden av. Og jeg har ett år igjen av en bachelor som bygningsingeniør. Så det har ikke bare vært fotball. Jeg har som sagt ett år i 2. Divisjon med Øygarden, men også en sesong i OBOS. Før det var jeg Sotra-spiller en periode. Fredrik Flo summerer opp karrieren så langt. Nå blir det et hakk opp – Eliteserie med SF….

Med en far som Håvard Flo – som er søskenbarn med karer som Jostein og Tore Andre – så burde vel fotballgenene være ok. – Jeg ble født i Danmark – da pappa spilte for AGF. Så gikk turen til Bremen – og senere til Wolverhampton. Vi flyttet hjem til Sogndal da jeg var fire år. Jeg har tidligere spilt spiss, men er nå omskolert som stopper. Jeg kan også spille venstreback. Jeg er 193 centimeter – obligatorisk Flo-høyde – og har duellstyrke og hodespillet som min største kvalitet. Fredrik Flo tar oss med på fotballivet sitt så langt….

Daglig leder Espen Bugge Pettersen er tilfreds med at vi har fått på plass en forsvarsspiller – i og med at Philip Slørdahl ble kalt hjem til Lillestrøm før låneavtalen gikk ut 1. August. Og at vår kaptein Sander Moen Foss dessverre er ute for resten av sesongen. Han ble som kjent skadet i sesongens andre kamp mot Glimt. – Kampene kommer tett fram til overgangsvinduet starter – og vi var i behov av å styrke forsvarsleddet vårt. Fredrik virker rolig med ballen i beina og alle ser jo at han har en solid fysikk. Vi håper han etter hvert tar Eliteserie-tempoet – og tilpasser seg vår spillestil. Han har trent med oss en uke allerede – og det ser lovende ut. Espen og SF er så langt fornøyd med lagets siste tilskudd….

 

Annonse fra Eliteserien: