Oliva Nova

SF-gjengen på plass under Spanias sol..

onsdagen ble en skikkelig manndomsprøve...

Det ble litt justeringer underveis på onsdagens treningsøkt nede på det fantastiske anlegget her på Oliva Nova. Drøye 100 kiliometer nord for Alicante. Og hele SF-gjengen bor standsmessig på Beach & Golf Hotellet her. ( På bildet over ser vi gutta på plass i vakre omgivelser og optimale forhold). – Det skulle egentlig vært to økter – men vi har bestemt oss for EN lang isteden. Trener-teamet hadde snakket sammen. Og lang ble den. Og varmt var det. – Det gir «vibber» tilbake til maratonøktene med gamletrener Tom Nordlie. Der var det voksne «pass». Toppspillerutvikler Tom Helge Jacobsen minnes tilbake til tiden da han var spiller – og kontroversielle Tom Nordlie var trener. Likevel er alt annerledes i dagens SF. Alt er planlagt i minste detalj – og hovedtrenerne Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegstrøm er svært så aktive i sin «coaching» - og keepertrener Javier Ortiz har mer enn nok med sine tre målvakter. Både Hugo Keto, Alf Lucas Grønenberg og Alem Omerinovic er på plass. Så har vi sterke fagfolk i nevnte Jacobsen, vår eminente fysiske trener Arnor Snær Gudmundsson og vår nye fysioterapeut/trener Matias Moen Skoglund. Det oser entusiasme og kunnskap av alle sammen….

 

Vi sitter sammen med nyopererte Marcus Melchior – som er svært så positiv. – I dag er det en stor dag – jeg belaster foten for første gang. Det betyr at jeg går på vanlig måte. Det er etter boka. En uke etter inngrepet skal jeg begynne med denne type belastning. Og jeg kjenner ingen smerte. Dette skal gå bra. Marcus er optimistisk der vi rusler inn på hotellet etter at de andre har gjennomført en tøff økt i varmen. Vi kan si mye positivt om Gamle Stadion – MEN akkurat nå er det noen hakk opp derfra til Oliva Nova. Og det er en stor tropp fra Sandefjord Fotball som er på treningsleir her nede. Unggutter som Storm Bugge Pettersen, Julian Gunnerød, Sebastian Holm Mathisen, Ole Aanvik Wingsternæs og Martin Gjone er med for fullt.  Også fikk vi se nykommer Eman Markovic for første gang i blått. Han virket skarp – og at han har potensiale som spiller – det visste vi fra tidligere. Han virker som en meget spennende mann. Og vi her i SF har jo for vane å få skikk på kantene våre…

 

Også til slutt må vi nevne vår alles kjære materialforvalter Jørn Halfdan Larsen-Englund – som selvsagt hadde kjørt ned fra Pindsle og hit til Spania. Ikke helt uten dramatikk. – Jeg brukte 32 timer på turen. Sov litt i bilen – og alt gikk greit – bortsett fra en litt lei episode da jeg var på vei ut av Frankrike og inn i Spania. Jeg merket aktivitet i en annen bil da jeg stoppet for å fylle bensin. De forsøkte å få oppmerksomhet fra meg – slik at en tredjemann kunne komme seg inn i varebilen. Jeg oppdaget det litt sent – MEN fikk sperret dem såpass inne – at de valgte å slenge ut de to veskene de hadde stjålet. Gjennom sitt bilvindu. Jeg hadde heldigvis tatt ut kredittkort og andre verdisaker – og lagt dem på et trygt sted. De kom unna med toalettmappen min og noen andre småting. Men sånt er litt guffent. Nå er heldigvis Jørn på plass – men det ble noen ekstra utfordringer på veien. På fredag er det kamp her klokken 13.00 mot Nordsjælland-Akademiet klokken 13.00. Vi er ringside og dekker selvsagt kampen….

Annonse fra Eliteserien: