3 poeng mot fjorårets seriemestere!

Rufo og Marc Vales blir kveldens store spillere etter å ha sikret 3 poeng mot fjorårets seriemestere, Molde!

Sandefjord 2 - 1 Molde og 3 poeng!

For en kveld det skulle vise seg å bli. Ola Bryndhildsen og Molde starter kampen best med scoring etter 14.minutter spilt. Kun 4 minutter senere er det vi som er frempå etter at Molde-stopper Sjølstad snubler og Rufo kommer helt alene med keeper. Kaptein Bjørnbak kommer skliende inn fra siden i det Rufo banker til. Ballen treffer Bjørnbak, men den endrer retning for keeper og går inn i nærmeste hjørnet. Dermed 1-1 på Sandefjord Arena.

Etter 41.minutter får Fredrik Sjølstad sitt andre gule kort for dagen og blir sendt i garderoben. Dermed må Molde spille over en omgang med kun 10 mann på banen. Vi holder mye på ballen i 2.omgang, og skaper farligheter mot fjorårets seriemestere. På overtid av overtid drar Erik Brenden seg mot kanten og ned mot sidelinja. Brenden får til et innlegg som treffer armen til en Molde-spiller, og kveldens dommer Mohammad Usman Aslam peker på straffefeltet!

Marc Vales er iskald fra 11-meter feltet, og sender ballen mot høyre og keeper mot venstre. Dermed 2-1 i sommerfjord, og vi klatrer til en 10.plass før morgensdagens seriekamper.