SANDS CUP på Jotun Arena...

- Vi håper dette blir en tradisjon...

Gatelagets to trenere – Roger Iversen og Petter Olsen – håper at dette arrangementet blir en tradisjon. I fjor hadde vi en tilsvarende turnering oppe på Sandar-banen – og tilbakemeldingene fra samtlige involverte var unison – dette må vi fortsette med. SANDS er et av landets største fullservice-advokatfirmaer med kontorer spredt rundt i seks ulike byer – Oslo, Trondheim, Bergen, Tønsberg, Tromsø og Ålesund. Og de er en betydningsfull samarbeidspartner her i SF. Det viktigste av alt er at de også i år stiller med et stjernespekket lag. For fjorårets innsats ga mersmak. (På bildet over ser vi klubbens Gatelag - SF stiller med to lag i turneringen). – Det er virkelig gøy at vi i år skal spille på Jotun Arena. Og vi oppfordrer de som har anledning til å komme oppom stadion for å se dette på nært hold. Åpningskampen er klokken 12.00 – og det er hjemmelagets ene lag som skal møte Pors. SF stiller denne gang med to lag. SANDS skal i ilden for første gang en halv time senere. De skal innlede med en kamp mot hjemmelaget. Dette blir gøy – og etterpå er det mat og hygge i trivelig selskap. Duoen Olsen/Iversen ser fram til årets prestisjetunge turnering.

 

For om en uke så drar vårt Gatelag til Bodø – og kjemper om årets NM-tittel. – Det er registrert 31 lag på landsbasis – og alle er forpliktet til å delta i dette nasjonale mesterskapet. SANDS Cup er en glimrende generalprøve – før turneringen i nord. Også er det selvsagt inspirerende å få spille her på A-lagets hjemmebane. Vi har sagt det mange ganger tidligere – men det å få være trener for SFs Gatelag – er et privilegium. Vi har selvsagt utviklet oss på banen – men det viktigste er nok at den fysiske formen stadig blir bedre. Også skal vi ikke glemme den mentale biten – et meningsfullt innhold i tilværelsen – gir jo en ekstra gevinst. Fellesskapet og den sosiale delen er en bonus, men vi skal ikke glemme at det framfor alt er utrolig gøy å spille fotball. Og spesielt moro er det selvsagt at advokatene stiller eget lag. Vi gleder oss veldig – og håper at vi kan møtes igjen til neste år. Roger Iversen og Petter Olsen er klare for sommerens vakreste eventyr. Denne gang -som tidligere nevnt - på Jotun Arena…

 

Kampoppsettet: Klokken 12.00 SF1-Pors. Klokken 12.15 Fram-Odd. Klokken 12.30 SANDS-SF1. Klokken 12.45 Odd-SF2. Klokken 13.00 SANDS-Pors. Klokken 13.15 Fram-SF2. Så blir det kamp om 5. plassen klokken 13.45. Bronsefinalen kommer klokken 14.00. Finalen spilles 14.15. Etterpå er det som vanlig premieutdeling, mat og trivelig samvær. – Vi gleder oss – og selv om vi håper på god motstand – så er dette framfor alt en sosial happening. Avslutter Roger Iversen.

 

 

Annonse fra Eliteserien: