SANDS CUP for andre året på rad....

- og så var det bankett....

 

Vår samarbeidspartner – SANDS Advokatfirma – ønsket i fjor å arrangere en Gatelagsturnering. Det ble en særdeles vellykket cup oppe på Sandar-banen – og så gode var tilbakemeldingene – at dette måtte bli en tilsvarende også i år. Nå ble kampene spilt på Jotun Arena – noe som spillerne synes var ekstra inspirerende. SF stilte med to lag – og så kom det Gatelag fra Fram, Odd og Pors. I tillegg så stilte advokatene også opp i år – og selv om det var spillemessig framgang å spore – så ble det en sjetteplass. Odd slo sin fylkesrival Pors i en spennende finale – men seieren var ikke det aller viktigste. (På bildet over ser vi spillerne på samlingen i etterkant - foto Petter Olsen). – Det blir en ny turnering i 2025 – og vi forlenger vår sponsoravtale med SF. Vi hadde ambisjoner om at dette skulle bli en tradisjon – og utover dette cuparrangementet så har vi utelukkende positive erfaringer med vårt samarbeid. Markeds- og kommunikasjonsdirektør Vibeke Oretorp hos advokatfirmaet har vært en viktig «bakspiller» hele veien – og kunne fortelle den gode nyheten etter at lagene hadde forflyttet seg fra gressteppet og opp i SFs lokaler.

 

Der var det mat og hyggelig samvær – noe som settes pris på av alle. Alle involverte fikk et gavekort på Meny fra SANDS – og det ble virkelig godt mottatt. En kreativ og matnyttig premie. – Dette er et så vellykket initiativ – og vi vet at andre Gatelag rundt i landet også arrangerer tilsvarende turneringer – men vi oppfordrer de som ennå ikke har dette på agendaen til å ta grep. For det er både gøy og nyttig.  «Banketten» i etterkant hvor advokatene og spillerne fra de ulike Gatelagene sitter i uformell samtale over en matbit – er nok mer verdifull enn hva mange tror. Og vi er selvsagt spesielt glade for at vi igjen skal arrangere denne cupen for tredje gang. Det betyr mye for oss – og vi tror og håper at også spillerne på SANDS setter pris på dette. De kom jo denne gangen med en svært så fyldig tropp – og det registreres. Flere hadde jo gode ferdigheter – selv om de ikke nådde helt opp. Det kan forandre seg til neste års cup. En av våre trenere og cupansvarlig – Roger Iversen – koser seg på etterfesten. Den andre i arrangements-duoen – Petter Olsen – er helt på linje med sin kollega.

 

Nå skal snart vårt Gatelag til Bodø for å kjempe om NM-tittelen. – Dette er jo en fin-fin generalprøve før vår avreise nordover. Vi merker oss at det har vært framgang på mange fronter siden vi hadde tilsvarende cup i fjor – også har vi jo blitt bedre kjent med «advokat-laget» - og de er virkelig en trivelig gjeng. Vi er toppmotiverte til et nytt møte neste år – og vi regner med enda hardere motstand fra SANDS-folket. Takk for innsatsen. Petter Olsen står for premieutdelingen. Og nå kan vi vel si at ambisjonene om at SANDS CUP forhåpentligvis blir en årlig tradisjon er innfridd. Vel møtt igjen i 2025….

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: